Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ostatnio zakupiłem iphonea 3gs i dla mnie ma on idealne proporcje jeśli chodzi o wielkość wyświetlacza i obudowy, tylko rozdzielczość ma za niską trochę, to mnie irytuje, więc tu moja prośba. Jaki telefon z androidem ma podobne wymiary i większą rozdzielczość niż iphone 3gs. Na oku mam Xperie neo v. Ma 3,7 cala, o niewiele większy wyświetlacz. Do każdego telefonu używam pokrowca, więc proszę tak bardzo do serca nie brać pod uwagę jakość obudowy.

• Popieram 1

W stylu iphona to bedzie.....iphone???

A tak na poważnie Samsung Galaxy S/SII Wygłoda podobnie do telefonów z jabłkiem :)

Edit: Sony nie robi żywotnych telefonów(Po 2 latach zaczynają sie problemy z elektroniką)

Edytowane przez tarrok111

W sumie się podłącze, bo też pasuje mi jedynie 3gs i wszelkie kloce >3,9" odpadają na starcie. Nokia Lumia nawet mi odpowiada tylko pod względem rozmiarów to już nieco wyższa kategoria. Dałem się wcześniej naciągnąć na iP4 ale zbyt kanciasty jest i niewygodnie się to trzyma.

Napisano (edytowane)

Mam już sgsa, notea, htc wildfire, spice, więc nie kupię sgs +.

Chyba już znalazłem najlepszy telefon dla siebie - gooapple v5. Wygląd i wyświetlacz jak iphone 4, ale ma androida, tylko, że w Polsce jest jeszcze niedostępny niestety, ale widzę, że warto poczekać.

Edytowane przez gogoartur

Gooapple to nie jest przypadkiem chińska podróbka apple? ;)

Ostrzegam przed podróbkami. Znajomy ostatnio pochwalił mi się, że ma takiego iphone jak ja, wziąłem do ręki, a tu plastik słabej jakości, w środku system "iOS Android windows mobile" - LOL. Wyglądał jak stary iOS, w dodatku się zacinał. A co do wyświetlacza, to jak się mocno przycisnęło to przebarwienia wychodziły..

Na pierwszy rzut oka niby to samo, jak się weźmie do ręki to czuć różnice między podróbą a oryginałem.

Powiedzcie coś więcej o tym gooapple, bo ja pierwsze słyszę o tej firmie.

Edytowane przez NitrousNDF

Widziałem na youtube jak działa ten Gooapple V5, powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem. Jest to 1:1 iPhone, rozkręcali iPhone'a i tą podróbę - wszystko tak samo nawet rozłożone w środku. Procek nie jest najlepszych lotów, ale może w następnych wersjach będą lepsze. Sam bym się skusił jakby był wykonany jak iPhone, lepszy procek i aktualizacja do ICS'a. :P

Aha, więc to jest przeróbka iphone4 (nie S).

Wolę swoją własną przeróbkę i w obudowie vapor4. :P

A jeśli chodzi o cenę, to ile taki gooapple kosztuje?

Pooglądałem filmiki na yt i śmię twierdzić że andek na tym telefonie działa z lekkim opóźnieniem, wyświetlacz w oryginale jest celowo przyciemniony by wyglądał gorzej, poza tym to chińskie jest.

Edytowane przez NitrousNDF

Ten gooapple v5 jest ciekawą propozycją, szkoda, że nie ma go jeszcze w Polsce, ale jak na podróbkę/przeróbkę iPhone wygląda super, na pewno dużo lepiej niż cała seria Sci-Phone-ów czy innych Phone-ów ;) Ale tak na poważnie, to jeżeli faktycznie jest tak jak pokazują filmiki na YT, telefon naprawdę jest genialny.

http://android-sale.com/gooapple-v5-3g-phone.html

W Polsce bym się go raczej nie spodziewał. Oni go rozsyłają po całym świecie i cena nie jest tragiczna, bo chyba 20$ za przesyłkę. Za +10$ masz nawet tylną klapkę z oryginalnym logiem Apple.:P Nie wiem jak z obudową (jakość), ale wygląda na to, że jest identiko z iphone4, bo na stronie napisane, że szkło i metalowa ramka także no podróbka idealna tyle, że Android i wiele słabsze bebechy.:P