un1cron 0 Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam. Chcę kupić monitor/telewizor, który ma służyć jako monitor do komputera, oraz jako telewizor do którego mogę podłączyć playstation 3. Czyli ma on mi służyć do grafiki photoshop itp, filmy bluray, gry. Czy możecie mi zaproponować jakieś modele ?? Wymaganie, które stawiam przed takim monitorem/telewizorem to: - złącze hdmi do konsoli, natomiast komputer mogę połączyć zarówno poprzez hdmi jak i dvi. - full hd - minimum 40 cali. - nie interesuje mnie matryca TFT. Cena ?? To zależy. Jeśli sprzęt spełni moje wymagania i będzie wart tej ceny to się zastanowię nad nią. ( tylko bez przesady ) Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
lollipop 0 Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Jeśli stać cię na to, to znalazłem taki telewizor. Choć nie znalazłem wejścia DVI, ale za to ma 3 sztuki HDMI. Cytuj Link to post Share on other sites
un1cron 0 Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Okej dziękuję za informację. Tylko jaką matrycę ma ten telewizor ?? Gdzie mogę sprawdzić jaka matrycę mają telewizory ?? Cytuj Link to post Share on other sites
ancymonek 0 Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 poszukaj na stronie lg - nie pamiętam jak leciał link, ale bodajrze lgacademy? wpiszw googlach i wyszuka jeżeli chodzi o sam tele to napewno nie pożałujesz wyboru jeżeli padnie na LG47 7000 albo wersje 52 cali - mają bardzo dobre matryce no i jest gwarancja na 5 lat Cytuj Link to post Share on other sites
cubess 0 Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 polecam samsunga tego rocznego z serii 6 lub 7 czyli b6000 i b7000 maja bardzo niski pobor energii tylko 170W przy 46calach! a jakosc obrazu jest niesamowita przyciagaja klientow w sklepie ktorym sprzedaje! Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 wg mnie do "zwykłej" pracy przy komp. jak i do grafiki TV powyej 40" cali nie jest dobrym rozwiązaniem i wolałbym dobry monitor np. na S-IPS 26" lub 30" - ale skoro wymagania mówią że min. ma być 40" to wybrałbym chyba któryś z modeli LG lub Sony 47" lub 50" , które mają 5-cio letnią gwarancję Cytuj Link to post Share on other sites
M.greliak 0 Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kup Sharpa Lc-46xl2e. Ja czasem uruchamiam na nim Call of Duty 5. Efekt nieziemski. Jesli bedzie za mały zawsze mozesz wziaść 52 cale Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 założyciel tego wątku juz pewnie wcześniej dokonał wyboru ... ale zgodzę się że TV Sharpa mają naprawdę bardzo dobry obraz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts