gtxxor 3481 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ale są takie coolery które nachodzą nie na 1, ale na 2 - czasem 3 sloty... dlatego też nie bierze się pamięci z wysokimi radiatorami bo są przez nie problemy. Cytuj Link to post Share on other sites
Dariushini0 60 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 my tu gadu gadu a ja nadal podtrzymuje swój zestaw szczerze opłaca się tą stówę dołożyć i kupić konkretniejszą grafike http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=50391&s=62600&s=61601&s=67815&s=58719&s=70482&s=56713 i nie gadaj że zasilacz jest zły bo ma tak samo stabilne napięcia jak XFX i jest tak samo głośny jak XFX ale i tak jest lepszy bo modularny do rozbudowy ram kupić jeszcze 4 gb w jednej kości http://techplanet.pl/produkty/wentylatory-radiatory/thermaltake-contac-29-bp,25232.html i chłodzenie na proca i kręcić ile wlezie Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 A ja podtrzymam swoje zdanie co do zasilaczy od CWT, że są gorące a co za tym idzie głośne pod obciążeniem. Zwłaszcza że Thermaltake nie słynie z montowania najwyższych lotów wentylatorów. Poza tym zasilacze Thermaltake (niektóre modele) nie mają rozdzielanych 8-pin i trzeba kombinować z przejściówkami. XFX Core ma mocniejszą linię 12V, lepszy wentylator... moim zdaniem to wystarczający argument żeby w PODOBNEJ cenie zdecydować się właśnie na niego. Jest to też dużo nowsza konstrukcja, co w świecie zasilaczy jest często niezłym wyznacznikiem. Dołożyć 100zł kosztem pamięci bez XMP, i co by nie mówić "gołej" do cna obudowy... moim zdaniem nie warto. Cytuj Link to post Share on other sites
Dariushini0 60 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 ja nie mówię że XFX jest zły, ale jak w tej samej cenie jest zasilacz modularny i także dobry to lepiej brać ten modularny niż z całą masą kabli w obudowie Cytuj Link to post Share on other sites
Ppepo 0 Napisano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 odświeżę temat gdyż naniosłem poprawki do budżetu zależy mi na tym aby płyta główna obsługiwała technologie ati cross fire. Cytuj Link to post Share on other sites
Dip79 147 Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 To ile teraz masz kasy do wydania? Cytuj Link to post Share on other sites
Ppepo 0 Napisano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 3500 zł. chciałbym cross fire dlatego że kupuje dwa takie same komputery. gdy za jakiś czas będzie mało fpsów w jakiejś grze to będę mógł się podratować drugą kartą. Cytuj Link to post Share on other sites
Nerwus__2 22 Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 2 ? nie lepiej jeden wydajny ? ale pewnie potrzebujesz aż dwóch .. Cytuj Link to post Share on other sites
Ppepo 0 Napisano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 tak potrzebuje dwóch:) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts