Kicekjea 0 Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Jak w temacie poszukuję dobrych słuchawek dla gracza. Zastanawiam sie pomiędzy Razer Barracuda Hp-1.Czy w tej cenei znajdę cos lepszego.Proszę o porade,czekam na propozycje Link to post Share on other sites
Arcziy 4 Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Jak dla mnie Razer Barracuda Link to post Share on other sites
Malcolm Feth 0 Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 testowalem ostatnio pare sluchawek, miedzy innymi z gornej polki dla "audiofili" i jedyne, ktore obrzydliwie mi sie spodobaly i przetestowalem je juz na wieeeeluuuuu godzinach grania w TF2, L4D i CS:S.... Creative Fatal1ty czemu ???? - dobry dzwiek - mily bass - odpinany mikrofon dobrej jakosci - dluuugi kabelek - fajna cena !!! - i najwazniejsze: NIE UCISKAJA USZU !!!!! gabki sie opieraja na glowie a nie na uszach i dzieki temu po 4-5 godzinach grania, czlowiek nie mysli co sobie zrobic, zeby ich nigdy wiecej nie zalozyc Miodzio... uszy nie bola.... chyba najwazniejsze dla kogos, kto lubi sluchac dziwekow z kompa i sie nie meczyc przy tym Uzywam w pracy sluchawek z dosc wysokiej polki - Sennheiser 495... dzwiek moze jest troche lepszy, ale cena duzo wyzsza i do tego - BOLA USZY ! Link to post Share on other sites
bor_belial 0 Napisano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Creative Fatal1ty zgadzam się w 100%.. mam wersję na usb i jestem naprawdę zadowlonony.. znajomi mają "zwykłe" fatal1ty i też bardzo dobrze o nich mówią.. Po co wydawać wszystkie pieniądze ? lepiej wydać połowe Ja polecam! z razerami lepiej grać nie będziesz a różnicy nie usłyszysz ;p Link to post Share on other sites
profbolek 0 Napisano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A najlepiej nie wydawać wcale. Słuchawki dla audiofili, dobre Tylko po co komu kto nie ma wyrobionego słuchu i to jeszcze do grania dobre słuchawki. Link to post Share on other sites
Recommended Posts