mundi8 0 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Czy ktoś z Was posługuje się telefonem HTC One X? Czy nie sprawia on problemów w użytkowaniu typu: migotanie ekranu, obniżenia płynności po doinstalowaniu nowych aplikacji,samoczynne resetowaniw się aplikacji, silne nagrzewanie się telefonu, bardzo powolne ładowanie się stron internetowych w przegladarce? Czy aktualizacja softu zlikwidowala nie które z tych problemów? 8) Cytuj Link to post Share on other sites
vitno 24 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja nie korzystam, ale proponuję zerknąć na te filmy na YT: Dosyć dobre recenzje i ciekawe porównanie, może to jakoś rozjaśni Ci sprawę Proponuję też przeczytać: http://www.chip.pl/testy/sprzet-mobilny/smartfony/htc-one-x Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Moim zdaniem poczekaj na SGS III, który pewnie znowu rozgromi konkurencję. Ten One X ma więcej wad niż zalet. Brak MicroSD, niewymienialna bateria, grzeje się, słaba bateria, i jednak Tegra 3, która nie zawsze pokazuje moc 4 rdzeni. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
vitno 24 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dziś już wiemy jak wygląda i jakie specyfikacje ma SGS III. W tym momencie nie wiem czy przypadkiem HTC One X nie byłby lepszym wyborem. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dokładnie, jak w/w chyba ten HTC jest nieco lepszy, pozostaje czekać aż ceny trochę spadną One X na allegro już jest za 1900 zł a niedawno był tylko po 2699 Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Kiedyś miałam Nokię,teraz mam właśnie HTC,ale Desire HD ,jest spoko,działa bez zarzutu.Przynajmniej moja komórka tak działa. Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Kiedyś miałam Nokię,teraz mam właśnie HTC,ale Desire HD ,jest spoko,działa bez zarzutu.Przynajmniej moja komórka tak działa. Temat o htc one x ktory slynie z grzania sie jak jasny pierun a gosc pisze o desire hd... cool story. Htc wyglada fajnie. Ma tego LCD jednak wiec troche klops. Sense wyglada duzo ciekawiej niz touchwiz. Ale ta temperatura. Wiekszosc uznanych testerow alarmuje ze przy mocniejszym obciazeniu tyl telefonu (granice aparatu) potrafia sie nagrzac do temperatury ktora sprawia ze ciezko dotknac ten telefon (w jednej recenzji wyczytalem ze gosc zmierzyl laserowym termometrem temperature na klapce 61 st C). Juz kij z tym telefon moze sie da zlapac nizej etc i to tak nie przeszkadza. Ale powiedzmy sobie szczerze... Jak tak duza temperatura wplywa np na obiektyw aparatu, albo wyswietlacz. Wydaje mi sie ze ogolnej zywotnosci urzadzenia to to raczej nie pomoze. Szczerze mowiac tez jestem ciekaw opinii posiadaczy tego modelu. Jedni mowia ze tak chamska temperature osiagnie jak gra sie w 3d gry. Inni ze wystarczy odpalic mp3 i odpalic przegladarke i ogladac cos we flashu. Np gry czy youtube. Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No tak,przeskoczyłam temat,sorki,chyba się nie gniewacie? Pozdrowionka i miłego weekendu.Paaaa.!. Cytuj Link to post Share on other sites
dexiji 4 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 mi sie to htc brdzo podoba, godn konkurencj dla sgs3, a co do tempertur czytaliscie juz o wybuchowych sgs3? Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Wybuchowym liczba pojedyncza. Pozatym nie wiadomo nic o okolicznosciach. Bez tego mozna wymyslac duzo. To ze htc sie mocno grzeje jest pewne. Na moje to nie jest zdrowe m.in dla wyswietlacza. Pomijajac oczywiscie komfort uzytkownika. Cytuj Link to post Share on other sites
dexiji 4 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wybuchowym liczba pojedyncza. Pozatym nie wiadomo nic o okolicznosciach. Bez tego mozna wymyslac duzo. To ze htc sie mocno grzeje jest pewne. Na moje to nie jest zdrowe m.in dla wyswietlacza. Pomijajac oczywiscie komfort uzytkownika. fajne na zime^^ mozn sobie lapki ogrzac xD Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A potem placz ze po jakims czasie wyswietlacz zaczyna szwankowac. Tegra nie jest zla bo jest dobra. W koncu zrobila ja nvidia - firma ktora w grafice siedzi juz od jakiegos czasu. Problemem nvidi zawsze byla temperatura chipow. O ile w tabletach tegra w miare daje rade o tyle w tym htc poprostu nie ma gdzie sie rozchodzic. Cytuj Link to post Share on other sites
Jakub Kralka 1 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Nie ma takich problemów, to jest najlepszy obecnie smartfon na rynku, jego jedynym minusem jest bateria, która przy intensywnym używaniu nie wytrzyma więcej niż kilka godzin... Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 SGS III ma lepszą baterię, możliwość rozbudowy pamięc, lepszy aparat, TouchWiz UX jest moim zdaniem jeszcze płynniejszy. I ty gadasz, że One X jest najlepszy. No ja cię proszę. Wszędzie Galaxy SIII jest na 1 miejscach rankingów. Cytuj Link to post Share on other sites
DeNeB 134 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie który lepszy Galaxy SIII czy ONE X. Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 To ktory jest lepszy a ktory gorszy to glownie fanboye itp. Jeden lubi htc drugi samsunga. Ale tak patrzac na oba telefony z pewnej odleglosci i pomijajac rzeczy ktore sa kwestia gustu (mysle tu o rodzaju zastosowanego wyswietlacza i ogolnym wygladzie) to SGS3 jest bardziej atrakcyjny. Wiadomo ktos moze powiedziec ze unibody mu nie przeszkadza, ale mozliwosc rozszerzenia pamieci jest chyba jak najbardziej in plus. Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Nokia Lumia 800 - piękna, szybka i wszechstronna Lumia 800 jest jednym z pierwszych owoców współpracy Nokii i Microsoftu. To również jeden z najlepszych smartfonów dostępnych obecnie na rynku. Oto co piszą w Internecie na temat tego smartfonu - nt.interia.pl/.../htc-one-x-najlepszy-android. . Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 @up XDDDD Az sie nie chce wierzyć, że ktos to napisał na koncu lipca. Kiedy jest juz lepsza nokia lumia 900. Kiedy wiadomo ze zadna lumia nie dostanie aktualizacji do windows phone 8 i kiedy na rynku sa przynajmniej 4 telefony lepsze od lumii 800 XD Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts