Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czy ktoś z Was posługuje się telefonem HTC One X? Czy nie sprawia on problemów w użytkowaniu typu: migotanie ekranu, obniżenia płynności po doinstalowaniu nowych aplikacji,samoczynne resetowaniw się aplikacji, silne nagrzewanie się telefonu, bardzo powolne ładowanie się stron internetowych w przegladarce? Czy aktualizacja softu zlikwidowala nie które z tych problemów? 8)

Moim zdaniem poczekaj na SGS III, który pewnie znowu rozgromi konkurencję. Ten One X ma więcej wad niż zalet. Brak MicroSD, niewymienialna bateria, grzeje się, słaba bateria, i jednak Tegra 3, która nie zawsze pokazuje moc 4 rdzeni.

• Popieram 1
  • 3 tygodnie później...

Kiedyś miałam Nokię,teraz mam właśnie HTC,ale Desire HD ,jest spoko,działa bez zarzutu.Przynajmniej moja komórka tak działa.

Temat o htc one x ktory slynie z grzania sie jak jasny pierun a gosc pisze o desire hd... cool story.

Htc wyglada fajnie. Ma tego LCD jednak wiec troche klops. Sense wyglada duzo ciekawiej niz touchwiz. Ale ta temperatura. Wiekszosc uznanych testerow alarmuje ze przy mocniejszym obciazeniu tyl telefonu (granice aparatu) potrafia sie nagrzac do temperatury ktora sprawia ze ciezko dotknac ten telefon (w jednej recenzji wyczytalem ze gosc zmierzyl laserowym termometrem temperature na klapce 61 st C). Juz kij z tym telefon moze sie da zlapac nizej etc i to tak nie przeszkadza. Ale powiedzmy sobie szczerze... Jak tak duza temperatura wplywa np na obiektyw aparatu, albo wyswietlacz. Wydaje mi sie ze ogolnej zywotnosci urzadzenia to to raczej nie pomoze.

Szczerze mowiac tez jestem ciekaw opinii posiadaczy tego modelu. Jedni mowia ze tak chamska temperature osiagnie jak gra sie w 3d gry. Inni ze wystarczy odpalic mp3 i odpalic przegladarke i ogladac cos we flashu. Np gry czy youtube.

• 4 tygodnie później...

Wybuchowym liczba pojedyncza. Pozatym nie wiadomo nic o okolicznosciach. Bez tego mozna wymyslac duzo. To ze htc sie mocno grzeje jest pewne. Na moje to nie jest zdrowe m.in dla wyswietlacza. Pomijajac oczywiscie komfort uzytkownika.

fajne na zime^^ mozn sobie lapki ogrzac xD

A potem placz ze po jakims czasie wyswietlacz zaczyna szwankowac. Tegra nie jest zla bo jest dobra. W koncu zrobila ja nvidia - firma ktora w grafice siedzi juz od jakiegos czasu. Problemem nvidi zawsze byla temperatura chipow. O ile w tabletach tegra w miare daje rade o tyle w tym htc poprostu nie ma gdzie sie rozchodzic.

SGS III ma lepszą baterię, możliwość rozbudowy pamięc, lepszy aparat, TouchWiz UX jest moim zdaniem jeszcze płynniejszy. I ty gadasz, że One X jest najlepszy. No ja cię proszę. Wszędzie Galaxy SIII jest na 1 miejscach rankingów.

To ktory jest lepszy a ktory gorszy to glownie fanboye itp. Jeden lubi htc drugi samsunga. Ale tak patrzac na oba telefony z pewnej odleglosci i pomijajac rzeczy ktore sa kwestia gustu (mysle tu o rodzaju zastosowanego wyswietlacza i ogolnym wygladzie) to SGS3 jest bardziej atrakcyjny. Wiadomo ktos moze powiedziec ze unibody mu nie przeszkadza, ale mozliwosc rozszerzenia pamieci jest chyba jak najbardziej in plus.

• 1 miesiąc temu...

@up XDDDD

Az sie nie chce wierzyć, że ktos to napisał na koncu lipca. Kiedy jest juz lepsza nokia lumia 900. Kiedy wiadomo ze zadna lumia nie dostanie aktualizacji do windows phone 8 i kiedy na rynku sa przynajmniej 4 telefony lepsze od lumii 800 XD