Armin197 1 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Kto zna dobre gry na psp?? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A jaki gatunek ? Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Kto zna? No ja na przykład. I pewnie kilka innych osób. Albo kilka milionów posiadaczy psp. Przejrzyj sobie listę największych hitów/najlepiej sprzedających się gier na tę konsolę. Zobacz osobiste top 10 użytkowników youtube, przejdź się do sklepu z dobrą ofertą gier na psp...jest kilka opcji. Ja osobiście niewiele gram na psp, ale moja córka naparza głównie w Patapony, Monsters Probably Stole My Princess, LocoRoco, gry z serii Lego (Hary Potter, Indiana Jones), Little Big Planet, Angry Birds, czasem w Tekkena. Niezłe są gry z serii Wipeout, przynajmniej mi się podobają. Zależy co kto lubi. Cytuj Link to post Share on other sites
Armin197 1 Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A jaki gatunek ? A jaki gatunek ? Mi tam obojętnie ważne żeby fabuła gry była ciekawa . Cytuj Link to post Share on other sites
Marabuts 10 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Dobrze byłoby, gdybyś nieco dokładniej sprecyzował gatunek, bo fabuła jest niezła i w Jak and Daxter i Final Fantasy, ale pojawia się pytanie, czy lubisz akcję, czy bardziej RPG. Cytuj Link to post Share on other sites
Armin197 1 Napisano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Jak and Daxter przeszedłem teraz gram w samego daxtera. I dzięki tobię już wiem że jest Final Fantasty będę musział sobie ściągnąć Jeszcze raz thx Cytuj Link to post Share on other sites
wojtt 4 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja grałem gównie w: Killzone Liberation, Fifę 10, Tekkena. Najlepiej chyba wspominam Fifę 10 która dawała dużo frajdy, szczególnie w trybie menadżerskim. Cytuj Link to post Share on other sites
matt105 56 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Grand Theft Auto Vice City Stories i Liberty City Stories gry średnie ale to tylko psp które wydajnością przypomina obecne smartphone. Jeszcze God of War duch sparty/Chains of Olympus jedna z nie wielu cieakwych gier na tą konsolkę, Little Big Planet, Pattapon, Tomb Rider Anniversary, I może być Midnight Club 3 jak lubisz """([upiększać auta])""" a zapomniał bym Wipeout też jest to jedna z niewielu gier która była bardzo fajna jak dla mnie. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez matt105 Cytuj Link to post Share on other sites
Sakret 36 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ja na psp tylko gram w gry anime typu Naruto , Bleach itp albo Final Fantasy lub też seria nfs albo tekken czy emuluje stare gierki z ps1.PES 2012, Lord of Arcana, Killzone,Grand Theft Auto Chinatown Wars, serie Monster Hunter,Gods Eater Burst,God of War,Assassins Creed,Kingdom Hearts Birth by Slee(mega gierka z postaciami z Disney'a),Phantasy Star Portable 1 i 2, Modnation Racers ,Prince of Persia: Zapomniane Piaski,Hot Shots Tennis Get A Grip,Metal Gear Solid Peace Walker,Jack And Daxter The Lost Frontier ,Parasite Eve 3 : The 3rd Birthday, Socom Fireteam Bravo. Cytuj Link to post Share on other sites
piotrek1500 3 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Przede wszystki Good Of War, Gran Turismo 4, Fifa 11, seria WWE Cytuj Link to post Share on other sites
matt105 56 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Przede wszystki Good Of War, Gran Turismo 4, Fifa 11, seria WWE Jak coś Gran Turismo 4 to na Ps2 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Grand Theft Auto Vice City Stories i Liberty City Stories gry średnie ale to tylko psp które wydajnością przypomina obecne smartphone.PSP jest kilkakrotnie słabsze od telefonów obecnego middle-end'u vide Xperia Neo V, HTC One V etc... Przede wszystki Good Of War, Gran Turismo 4, Fifa 11, seria WWE Przecież Gran Turismo na PSP to jakaś totalna żenada, jak można wyciąć z GT tryb Kariery zostawiając jedynie Arcade? Toż to nie GT a jakiś nędzny gniot na licencji... to samo Fifa ... jak można w jakąkolwiek multi-platformę grać na archaicznym PSP? Cytuj Link to post Share on other sites
piotrek1500 3 Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 PSP jest kilkakrotnie słabsze od telefonów obecnego middle-end'u vide Xperia Neo V, HTC One V etc... Przecież Gran Turismo na PSP to jakaś totalna żenada, jak można wyciąć z GT tryb Kariery zostawiając jedynie Arcade? Toż to nie GT a jakiś nędzny gniot na licencji... to samo Fifa ... jak można w jakąkolwiek multi-platformę grać na archaicznym PSP? A czego spodziewałeś się po konsoli która ma jakieś 7-8 lat? Jeśli chodzi o GT to akurat mnie grało się przyjemnie, na mini konsoli nie gra się w jakieś kariery i nie przechodzi gier tygodniami, mała konsola służy do grania w podróży, jej celem nie jest zastąpienie peceta.. to samo dotyczy Fify, więc nie ma co się dziwić, że nie ma dostępnych wszystkich trybów znanych z innych platform. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 7-8 lat to żaden argument, wobec faktu że tryb kariery dostępny był już w GT na PS1, a to jak wiadomo jest technicznie sporo od PSP słabsze. GT na PSP jest gniotem na licencji, a żenujący jest fakt że grę tą lansowano już podczas premiery PSP, światło dzienne ujrzała kilka lat później a i tak była żenująca. Polyphony nawet nie próbowało graczom wciskać że kariera na przenośnym sprzęcie jest zbędna, ciskali się o niewielką pojemność UMD ale przecież nikt nie zabronił wydać im gry na 2 nośnikach Fifa na PSP to kolejny przykład cięcia, które zaszło za daleko... Od wspomnianych 7-8 lat i premierowej Fify Football (start-title) serwowano to samo z różnicą zmienionych składów. To złodziejstwo w biały dzień... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pianista47 125 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A tam, gadajcie co chcecie, ale nie patrząc na grafikę, to fajnie się gra na PSP God of War, FIFA, Virtua Tennis, Killzone, Gran Turismo... Naprawdę fajne gry Cytuj Link to post Share on other sites
MatiXF1 0 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ja też dosyć często gram w Gran Turismo na PSP. Do tego jeszcze NFS Pro Street, GTA VCS i God of War Duch Sparty Cytuj Link to post Share on other sites
Viktor 30 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) Moja ulubiona to Patapon 2. Inne, które też uważam za dość dobre to: Wipeout Pulse, God of War (obie częsci), Warhammer 40k, Crisis Core - Final Fantsy 7, NFS Shift. GTA: Vice City Stories i Chinatown Wars, seria Star Ocean, Killzone. Z kolei Gran Turismo nie lubię, ale czasem gram dla zabicia czasu (grę otrzymałem wraz z konsolą). Monster Hunter w mojej opinii jest zbyt trudny i za długi (ktoś powie, że wymaga myślenia - prawda, ale myślenie to mam życiu codziennym). Edytowane 3 Września 2012 przez Viktor Cytuj Link to post Share on other sites
gilroid 12 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 God of War, Star Warsy też były fajne. Cytuj Link to post Share on other sites
sn4ake 3 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 The 3rd Birthday, Tactics Ogre: Let Us Cling Together, cała seria God of War i Patapon. Jak sobie więcej przypomnę do dopiszę. Cytuj Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) Ja uwielbiam Disgea: afternoon of darkness, Disgea II: Dark hero days, Cladun. Pomijam tytuły osób wyżej(jak god of wary, patapony itd). Fabuła w tych tytułach i humor bardzo mi się podobały. edit: jeszcze dodam Corpse Party - było świetne, ale nie każdy lubi horrory. Edytowane 17 Września 2012 przez TurboHydra Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Psp to najlepsza przenosna konsola tania i tanie gry,ciekawe ile jeszcze beda wychodzic nowosci 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel96 5 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Daxter, Kangurek Kao, Mortal Kombat, God of War, Bornout Legends, Fifa street, GTA, Dante's Inferno, Prince of Persia, Rocky Balboa, Virtua Tenis 3, F1 2009, FlatOut: Head On, Midnight Club Warto te gry zagrać. Cytuj Link to post Share on other sites
rekkluse 89 Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Star Wars Battlefront II. Najlepszy pod względem dynamiki i przyjemności z gry fps/tps w jaki było mi dane zagrać na konsolce. Vice city stories (tylko nie liberty- toć to rupieć) też jest ok, tylko kolory są jakieś takie skopane Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Najabrdziej na psp bawiłem się przy: Motorstorm, Vice City, Crash oraz emulator gba Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Top 10 1.Star WArs the force unhleashead 2.Killzone Liberation 3.Resistance 4.Tekken DR 5.God of WAr 6. Loco Roco 7. NBA 8. Fifa 11 9. Prince of PErsia 10. Motorstorm Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Hearthland93 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts