komperko 9 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam szukam gier na xbox 360 dwuosobowych Cytuj Link to post Share on other sites
xentiu 56 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Chodzi o jednoczesne granie dwóch osób na jednej konsoli bez kinekta,na padach tak ? To polecam: -Mortal Kombat -Mortal Kombat vs DC Universe -Street Fighter X Tekken -Fifa Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Kiedyś szukałem na PC na jednego kompa żeby na padach pograć to znalazłem tylko gry LEGO (Starwars, Batman itd.) oraz Marvel: Ultimate Alliance. Są na xboxa chyba, to tyle co znalazłem Masz jeszcze tu listę: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cooperative_games_for_the_Xbox_360 Tam jest napisane jakie tryby oferują przy każdym tytule, czy na jednej konsoli czy przez xbox live. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez sevae Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Kiedyś szukałem na PC na jednego kompa żeby na padach STREET FIGHTER IV, Litle Fighter 2, gry dedykowane pc z natywną obsługą padów btw. polecam też Soul Calibur odpalony przez Emulator Dreamcast "Chankast", Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) Ale to bijatyki... nie wiem jak gracie w bijatyki w co-opie... to się gra gracz vs gracz a nie co-op. Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez sevae Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Gears of War wszystkie trzy części można przejść w co-op. Cytuj Link to post Share on other sites
komperko 9 Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 mi chodzi offline na jednej konsoli i dwóch padach nie chce bijatyk Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 1. No, a co to jest co-op?! ONLINE OFFLINE JEDEN PIES. 2. Gears of War to nie bijatyka tylko strzelanka, więc widzę, że jedyna gra jaka ci będzie odpowiadać to jakaś wyścigówka, albo FIFA, bo nic innego nie znajdziesz, żeby nie było bijatyką. Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Aż się poświęcę i wypiszę z linka który podałem gry przy których podany jest split screen, albo co-op offline, albo same screen bo normalnie żal. Radziłbym sprawdzić na czym dokładnie te co-op polegają bo pewnie czasem może to być jakaś jedna bonusowa misja, a mogą być też błędy na wiki. Army_of_Two, Borderlands, Call_of_Duty:_World_at_War, Call of Duty: World at War, Call of Duty: Black Ops,Conflict: Denied Ops, Crash: Mind over Mutant, Dungeon Siege III, Dynasty Warriors 5 Empires, Dynasty Warriors 6, Dynasty Warriors 7, , Eternal Sonata, Fable II, Fable III, Gears of War, <Gears of War 2, Gears of War 3, Guitar Hero 2, 3 itd., Halo 3, Halo 3: ODST, Halo Reach, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2,Legend of Spyro: Dawn of the Dragon,Starwars i Batman,Lost Planet 2,Marvel: Ultimate Alliance 1 i 2,MX vs ATV Reflex, Rayman Origins,Resident Evil 5,Sacred 2: Fallen Angel, Samurai Warriors 1 i 2... I właściwie to nie chce mi się dalej wymieniać, zobaczcie w linku który podałem. Edytowane 1 Maja 2012 przez sevae Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts