Skocz do zawartości

Gry XBOX 360 dwuosobowe

Recommended Posts

Kiedyś szukałem na PC na jednego kompa żeby na padach pograć to znalazłem tylko gry LEGO (Starwars, Batman itd.) oraz Marvel: Ultimate Alliance. Są na xboxa chyba, to tyle co znalazłem :P

Masz jeszcze tu listę: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cooperative_games_for_the_Xbox_360

Tam jest napisane jakie tryby oferują przy każdym tytule, czy na jednej konsoli czy przez xbox live.

Edytowane przez sevae

Kiedyś szukałem na PC na jednego kompa żeby na padach

STREET FIGHTER IV, Litle Fighter 2, gry dedykowane pc z natywną obsługą padów :P

btw. polecam też Soul Calibur odpalony przez Emulator Dreamcast "Chankast",

1. No, a co to jest co-op?! :D ONLINE OFFLINE JEDEN PIES.

2. Gears of War to nie bijatyka tylko strzelanka, więc widzę, że jedyna gra jaka ci będzie odpowiadać to jakaś wyścigówka, albo FIFA, bo nic innego nie znajdziesz, żeby nie było bijatyką.

Aż się poświęcę i wypiszę z linka który podałem gry przy których podany jest split screen, albo co-op offline, albo same screen bo normalnie żal. Radziłbym sprawdzić na czym dokładnie te co-op polegają bo pewnie czasem może to być jakaś jedna bonusowa misja, a mogą być też błędy na wiki.

Army_of_Two, Borderlands, Call_of_Duty:_World_at_War, Call of Duty: World at War, Call of Duty: Black Ops,Conflict: Denied Ops, Crash: Mind over Mutant, Dungeon Siege III, Dynasty Warriors 5 Empires, Dynasty Warriors 6, Dynasty Warriors 7, , Eternal Sonata, Fable II, Fable III, Gears of War, <Gears of War 2, Gears of War 3, Guitar Hero 2, 3 itd., Halo 3, Halo 3: ODST, Halo Reach, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2,Legend of Spyro: Dawn of the Dragon,Starwars i Batman,Lost Planet 2,Marvel: Ultimate Alliance 1 i 2,MX vs ATV Reflex, Rayman Origins,Resident Evil 5,Sacred 2: Fallen Angel, Samurai Warriors 1 i 2...

I właściwie to nie chce mi się dalej wymieniać, zobaczcie w linku który podałem.

Edytowane przez sevae