VegoSSJ3 3 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam! config: asus p8p67 + 4 x 4 DDR3 patriot viper xtreme division 2 1600 mhz + wd black 512GB, windows 7 64bit, zasilacz ocz modxtream pro 600w zakupiłem wifi tp-link 721n i pojawił się pewien problem - w systemie wifi pracuje bez zarzutów natomiast wifi wydłuża znacznie (nie zawsze) przebieg post test przy starcie kompa - w granicach 10 sek dłużej proces ten się odbywa zanim odezwie sie głośnik systemowy i zacznie ładować system co do biosu problem występował z biosem 1503, zaktualizowałem do najnowszego 2303 - bez zmian testowałem również na wifi: tp-link 321g, asus n-10, sagem i nic takiego nie miało miejsca, podobnie u brata na mobo asus p7p55d bezproblemowo zauważyłem związek - w momencie gdy odinstaluje sterownik w systemie sprzęt startuje od razu za każdym razem - dodatkowo zdarzały się również czasem u mnie na p8p67 sytuacje z kartą dvb-t usb cable tech - system nie chciał się wyłączyć dopóki nie wypiąłem urządzenia - poza tym sprzęt stabilny - pomysły?? Cytuj Link to post Share on other sites
Richter 14 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Wyłącz w botowaniu LAN. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts