Junior 2 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nie wierzę że czujnik jest zrypany, więc tak jak mówi 19arek93 chłodzenie musi być źle założone... Cytuj Link to post Share on other sites
kowalzdw 0 Napisano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A można jakoś inaczej założyć chłodzenie? Spytałem się tego sprzedającego czy jak zmieniał chłodzenie to czy nałożył termo i czekam na jego odp. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak sobie patrzysz na pulpit i siedzisz w necie to masz 2d odpal jakąś gierkę to będzie 3d ;> co więcej nie trzymaj palca tam zbyt długo bo może się okazać że się poparzysz wydaje mi się że masz po prostu pecha i na taki model trafiłeś ewentualnie źle założone chłodzenie itp. a domyślam się że OC nie robiłeś? ;d Cytuj Link to post Share on other sites
rpbkrpbk 0 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ja bym tam nic nie dotykał osobiscie, źle się to może skończyc. a temp 104 przy batmanie to bardzo dużo. ja mam niby-gorsze-chłodzenie a przy batmanie, jak i innych grach, temp nie wykracza poza granicę 80st. także albo źle zamontowane chłodzenie, albo cos z pastą. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts