Gość tarind Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam mam pewien problem otóż sciagnelem stery z Nv 190.62 i gdy instaluje to w polowie jest charakteystyczne "plump" wtedy monitor zawsze gasnie i powonie sie wlancza. Jednak teraz gasnie i sie juz nie wlancza! Co to moze byc?! Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja tak mam czasem przy instalacji sterowników od AMD do mojego Radeona. Zawsze chwilę odczekam po czym robię twardy reset, zazwyczaj okazuje się że sterowniki są na swoim miejscu. Próbowałeś odczekać chwilę i zrobić tak jak ja? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość tarind Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 tak probowalem , i nic jak wlancza sie komp to mam tryb cyfrowy wylaczony... I nic nie widac.. Cytuj Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ściągnij stery jeszcze raz,lub z innej stronki,a jeśli niepomoże to jedź na starych. Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 jak miałem podłączony TV przez s-video to przy każdej aktualizacji sterowników karta przełączała się automatycznie na TV. musiałem w sterowniku, w "konfigurowanie wielu monitorów" przestawiać na monitor jako główny. Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jeśli te sterowniki są najnowsze , to może spróbuj zainstalować wcześniejszą wersję. Ja tak miałem, że do pewnego momentu stery działały, a jak ściągnąłem któregoś razu najnowszą wersję to zaczęły się problemy. Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 wyczysc sterowniki jakims driver sweeper'em i zainstaluj ponownie. i na milosc boska zyjesz w kraju gdzie uzywa sie j.polskiego... naucz sie, ze nie mowi sie "sciagnelem" a ściągnąłem i nie "wlancza" a włącza. no chyba, ze komputera uzywasz do sterowania podajnikiem paszy i rozrzutnikiem gnoju. ( taki stereotyp ) pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
szalas8 4 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 .daft jo nierozumia dlo czego sie dopierdzilosz do tarind-a to jest forum komputerowe a nie dyktando... pozatym literówki to nic dziwnego A wracając do tematu to napisz jaką masz karte, ja miałem podobne problemy z GTX-em GIGABYTE, ale mi nie kiedy(nie kiedy to mało powiedziane) podczas ładowania windy zanikał obraz. Pomagał tylko restart, lub kombinacja klawiszy na ciemno żeby włączyć ( uruchom podobnie ) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts