Qbasu 0 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, Zamierzam kupić w tym miesiącu nowy komputer, i w zwiąku z nowymi technologiami nie wiem jaką płytę główną wybrać. Głównie interesuje mnie firma MSI. Budżet mam do 550zł. Proszę o powiedzenie która z płyt (w temacie) jest lepsza, możecie też oczywiście pisać inne modele 8). Procesor jakby co to Intel core i5 2500K. Cytuj Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Na Twoim miejscu bym brał Z77A G45 Nie dość że płyta gotowa pod Ivy bridge to jeszcze o dosyć dobrych parametrach. Nie mogę tylko znaleźć konkretnych informacji o sekcji zasilania. No chyba że nie zależy Ci na jakimś bardzo wysokim OC procesora. Cytuj Link to post Share on other sites
guzior 2 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 tutaj jest nie co o tej plycie MSI Z77A-G45 też zamierzam tę płyte kupić można ją dostać za 480zł Cytuj Link to post Share on other sites
Qbasu 0 Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Na Twoim miejscu bym brał Z77A G45 Nie dość że płyta gotowa pod Ivy bridge to jeszcze o dosyć dobrych parametrach. Nie mogę tylko znaleźć konkretnych informacji o sekcji zasilania. No chyba że nie zależy Ci na jakimś bardzo wysokim OC procesora."Nowość ta ma wykorzystywać prosty, 6 fazowy VRM do zasilania procesorów na gniazdo LGA1155 w tym Intel Ivy Bridge" http://www.hotfix.pl/nowe-plotki-o-kolejnej-p%C5%82ycie-na-z77-msi-z77a-g45-n6666.htm to lepiej niż w Z68? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts