Skocz do zawartości

Zasilacze 2012?

Recommended Posts

Witam, zauwazylem ze dzisiejsze zasilacze maja z tylu jakies wtyczki, ale nie wiem do czego to jest, zdjecie wam pokaze o co mi chodzi:

http://icomp.pl/images/cache/www/duze/zasilacze_atx-267.jpg

Kumpel chcialby kupic wlasnie zasilacz, ktory ma te wejscia, o co chodzi?

• Popieram 1

Hmm, jak no podpinam 24pin mobo, 4pin EPS, i powiedzmy sata do napedu i twardziela, a reszta zostala, wiec te kable co zostaly podlaczam do zasialacza, czy jak..... jesli sie nie zrozumielismy to prosze pwoeidziec, bo ja zabardzo nie w temacie. Kumpel nie ma jak napsiac bo zasilacz padl i chce wlasnie kupic z ta funkcja co mowie.

• Popieram 1

Dobra dzieki za odpowiedz, juz kumam baze, kumpel juz poinformowany:) Dobra rzecz, juz taka rzecz powinna byc dawno a dopiero wchodza, niby takie proste rozwiazanie a jak cieszy:) Jeszce chwila i tylko takie beda.

• Popieram 1

Pierdzielisz, kurde ja nie ogarniam moze dlatego ze czesto nie wymieniam zasilacza i nie w nikam jak to jest, ale teraz jakos to sie robi bardziej popularne nie powiesz...

Edytowane przez 06radcho
  • Popieram 1

Witam, zauwazylem ze dzisiejsze zasilacze maja z tylu jakies wtyczki, ale nie wiem do czego to jest, zdjecie wam pokaze o co mi chodzi: http://icomp.pl/images/cache/www/duze/zasilacze_atx-267.jpg Kumpel chcialby kupic wlasnie zasilacz, ktory ma te wejscia, o co chodzi?

Zasilacz który jest pod wskazanym linkiem wygląda dosyć skromnie w porównaniu do nowych,gdzie praktycznie wszystkie przewody są odpinane.Wystarczy zerknąć na zasilacze Seasonica czy Corsaira.

• Popieram 1

Zasilacz który jest pod wskazanym linkiem wygląda dosyć skromnie w porównaniu do nowych,gdzie praktycznie wszystkie przewody są odpinane.Wystarczy zerknąć na zasilacze Seasonica czy Corsaira.

Dokladnie jak mowisz, ten co padalem to nie to jak corsair lub inne marki, ale tylko chcialem podac przyklad o co chodzi z tymi zasilaczami, dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam
  • Popieram 1