06radcho 1495 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Witam, zamierzam robic formata mojego windowsa, ale chcialbym przechowac moje pliki, typu zdjecia, video, sterowniki i wogule, ale mam takie pytanie jak zrobie tego backupa i zapisze go na przyklad na dysku d a system mam na c to nic sie nie stanie? I teraz najwazniejsze pytanie jesli w gram nowy system to jak mam otworzyc ten back up co zrobilem co jest na dysku d? Cytuj Link to post Share on other sites
Mizuro 43 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Jeśli widnowsa masz przypuśćmy na C: ,a pliki które chcesz przechować na dysku D: po prostu najzwyczajniej w świecie formatujesz tylko C:. Zainstaluj windowsa i będzie hulać,nic z dysku D: nie stracisz. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Jeśli widnowsa masz przypuśćmy na C: ,a pliki które chcesz przechować na dysku D: po prostu najzwyczajniej w świecie formatujesz tylko C:. Zainstaluj windowsa i będzie hulać,nic z dysku D: nie stracisz.W sumie racja, i tak chyba zrobie, a jesli zrobie formata i chce sformatowac dysk c to przy postepie instalacji tam pokaza sie moje partycje i nacisne powiedmy n na dysk c i formatuj? bedzie taka opcja, bo nie chce miec dwoch windowsow na dysku. Cytuj Link to post Share on other sites
Mizuro 43 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Tak,będzie taka opcja.Formatujesz C i na nim instalujesz wina. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wielkie Dzieki Kolego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts