aetherminous 1 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Mam pytanie, czy opłaca się kupować tę obudowę oraz czy starczy na 10 lat lub więcej? Z tego co tu widziałem, to całkiem fajna obudowa ma okno, czytnik kart sd, podświetlenie z tyłu i nadaje się na wodowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Ile masz kasy na obudowe ? na 10 Lat ? :D Cytuj Link to post Share on other sites
aetherminous 1 Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Mam ok. 800 zł. Nie koniecznie 10 lat tylko chodzi mi o to by za rok czy dwa nie kupować nowej obudowy gdyż postanowiłem po kawałku wymieniać komputer. Za jakiś czas kupi się płytę z procesorem potem kartę graficzną a na koniec będzie można pomyśleć o wodowaniu dla większej ciszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Ethreivis 98 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Obudowa warta uwagi. Żeby wyrobić sobie zdanie trzeba poczytać testy, tam wszystko jest opisane. Patrząc na ilość nagród i wyróżnień jaką otrzymała na pewno się nie zawiedziesz. Zapytaj t.luka, może ją testował, ale nawet jeżeli nie to Ci powie czy jest najlepsza w swojej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) t.luk ja testowal. Nawet jest jego recka na youtube. Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez Eklerek Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Owszem, "bawiłem" się nią i nie tylko mi nawet przypadła do gustu Wiadomo, nie jest idealna (dla mnie wydaje się trochę zbyt delikatna) ale do "wodowania" komputera jest naprawdę ok Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Jest fajna ale mój gust uderza w czarny środek ogólnie cała czarna obudowa taka jak CM690II jest moim ideałem, Ale autor tematu jeśli chce to kupi NZXT i na pewno bedzie zadowolony, czytałem opinie na necie ludzie sobie chwalą Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts