amb00 46 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam. Nie mogę uruchomić gry doom 2 na windows 7. Co zainstalować, aby się dało ? Cytuj Link to post Share on other sites
szramabdg 46 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Koledzy mnie poprawią w razie potknięcia, poszukaj w googlach programik dosbox Cytuj Link to post Share on other sites
Promilus 25 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) dosbox, virtualpc a nawet jak ktoś bardzo chce to vmware czy virtualbox Z czego ten pierwszy jest najłatwiejszy i najlepszy do skonfigurowania pod stare gry. Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Promilus Cytuj Link to post Share on other sites
Gość miomol Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Potwierdzam. Ja śmigam w carmageddona pod ultimate x86 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts