Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem nowa i nie wiem,czy w odpowiednim miejscu zadaję pytanie,ale skoro to jest - Kategoria ogólna - mam w związku z tym prośbę.Czy może ktoś z użytkowników orientuje się,gdzie prócz Media Expert można jeszcze kupić paysafecard,? Bo jestem u znajomych przez następny miesiąc,oni mieszkają na Śląsku w Sosnowcu i niezbyt kumam pod tym względem,gdzie będę mogła ją dostać? Dzięki za uwagę i pomoc.

• 4 tygodnie później...

nastkaa- dzięki za pomoc.Właśnie ktoś też mi wspomniał o vobisie i inmedio, jak zdążyłam się zorientować są to sklepy prasowe przy galeriach handlowych. Kiedyś też kupowałam w sklepach Żabka,ale właśnie w moim mieście go zlikwidowano,a na jego miejscu jest inny supermarket,w którym jeszcze w sumie nie słyszeli o psc.A Sosnowiec jak każde inne miasto,nie w każdym są takie matki jak małej Madzi. A wracając do tematu - nastkaa - jeszcze raz dzięki za podpowiedź.Powodzenia i miłego dnia.Pa.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...

Sosnowiec to niebezpieczne miasto, miasto progów i śliskich kocyków ;)

Kochany Moderatorze uruchomiliśmy w sieci sklep z kodami Paysafecard i poszukujemy miejsc do zareklamowania się. Niestety pomysł jest w fazie raczkującej, więc nie dysponujemy gotówką. Możemy w jakimś zakresie współpracować ?

Pozdrawiamy Sklepmmo.pl

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...