markietanka 3 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Jestem nowa i nie wiem,czy w odpowiednim miejscu zadaję pytanie,ale skoro to jest - Kategoria ogólna - mam w związku z tym prośbę.Czy może ktoś z użytkowników orientuje się,gdzie prócz Media Expert można jeszcze kupić paysafecard,? Bo jestem u znajomych przez następny miesiąc,oni mieszkają na Śląsku w Sosnowcu i niezbyt kumam pod tym względem,gdzie będę mogła ją dostać? Dzięki za uwagę i pomoc. Link to post Share on other sites
ipkis 25 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 http://www.paysafecard.com/index.php?id=87&L=7&no_cache=1&LNG=PL&CTRISO=POL®ION=&STR=&HNR=&ZIP=®ION-HIDDEN=&CITY=sosnowiec Mapka na stronie www.paysafecard.com/pl/ Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Sosnowiec to niebezpieczne miasto, miasto progów i śliskich kocyków Link to post Share on other sites
nastkaa 2 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 W sosnowcu nie bylam wiec nie wiem dokladnie,ale jak maja tam vobis albo inmedio, to tam napewno kupisz paysafe 1 Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 nastkaa- dzięki za pomoc.Właśnie ktoś też mi wspomniał o vobisie i inmedio, jak zdążyłam się zorientować są to sklepy prasowe przy galeriach handlowych. Kiedyś też kupowałam w sklepach Żabka,ale właśnie w moim mieście go zlikwidowano,a na jego miejscu jest inny supermarket,w którym jeszcze w sumie nie słyszeli o psc.A Sosnowiec jak każde inne miasto,nie w każdym są takie matki jak małej Madzi. A wracając do tematu - nastkaa - jeszcze raz dzięki za podpowiedź.Powodzenia i miłego dnia.Pa. Link to post Share on other sites
nastkaa 2 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nie ma za co ale na przyszlosc polecam zajrzec na stronke psc, napewno znajdziesz tam dokladniejsze info, gdzie napewno mozna ja kupic 1 Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Tak zrobię,dzięki serdeczne i sorki za kłopot,jeśli sprawiłam.Pozdrawiam i do usłyszenia.Pa. Link to post Share on other sites
Mag11 17 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Sosnowiec to niebezpieczne miasto, miasto progów i śliskich kocyków Kochany Moderatorze uruchomiliśmy w sieci sklep z kodami Paysafecard i poszukujemy miejsc do zareklamowania się. Niestety pomysł jest w fazie raczkującej, więc nie dysponujemy gotówką. Możemy w jakimś zakresie współpracować ? Pozdrawiamy Sklepmmo.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts