ProXimo 210 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 witam , dzisiaj dostałem tę oko kartę dźwiękową " Sound Blaster Audigy 2 ZS" i zastanawiam się czy jest lepsza od mojej integry Realtek ALC892 , znaczy się na pewno jest lepsza ale o ile i jakie funkcje posiada które mogą mi się przydać , jakieś opinie ? ktoś miał z nią styczność ? no i tak , sterowniki pod 7 (x64) znalazłem ale nie ma żadnych programów do modyfikacji opcji dźwięku które by mi działały ktoś może wie gdzie takowe znajdę? Cytuj Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ja mam audigy 4 ale te starsze modele niewiele się różnią. Oczywiście że będzie lepsza niż integra. Po pierwsze będą mniejsze szumy albo przebicia. Do windows 7 polecam zainstalować zmodyfikowane sterowniki, może uda się odblokować parę funkcji z Creative X-Fi. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
ProXimo 210 Napisano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 a wiesz może skąd mogę pobrać takie sterowniki ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts