elemat28 6 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam, tak jak w temacie, wiem że w Polsce trochę drożej jest, a jako ze mieszkam w Peterborough, chciał bym dowiedzieć jaki jest najlepszy sklep na wyspie. Dziękuje, i pozdrawiam ludzi którzy zostali w Polsce a także imigrantów . Cytuj Link to post Share on other sites
matt105 56 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Generalnie lepiej używać E-Bay co prawda jestem w Polsce lecz GB odwiedzam dość często ogółem w sklepach liczą za dużo jak chcesz osobiście to wiesz używaj w e-bay opcji ofert np 10km od miejsca zamieszkania. Cytuj Link to post Share on other sites
elemat28 6 Napisano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No nie, składając kompa za 2,5k funtów raczej wole kupić w uznanym sklepie i mieć gwarancje i paragonik . http://www.overclockers.co.uk/ Ma w miare ciekawe zaopatrzenie i ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 @up rozumiesz że robisz sli jakieś jak za tyle? Cytuj Link to post Share on other sites
PeJot 11 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Z własnego doświadczenia polecam www.scan.co.uk Ceny ok, spory wybór, strona nie wygląda jak robiona przez orangutana. Szybka i bezproblemowa dostawa, sms z potwierdzeniem dnia i godziny dostawy. Dodatkowo za chyba ~3 funty można wykupić ubezpieczenie od uszkodzenia sprzętu podczas montażu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts