Nexis98 0 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Siemano .Dzisiaj dostałem nowy komputer .I zainstalowałem BF3 zalogowałem się na konto origi (program) i wszystko ok.Kiedy uruchamiam grę i jestem na battlelogu wpisuję e-mail z Origi i nie działa .Kiedy chciałem odzyskać hasło na Origi (program) to przychodziło mi na poprawny e-mail.I teraz moje pytanie czemu nie mogę się zalogować pomimo że wpisuję dobry e-mail ? Link to post Share on other sites
grzecho 75 20 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Poczekaj powoli to ty hasła czy czego nie pamiętasz żeby się zalogować to email i hasło jak nie działa przypomnij hasło jak nie to może nazwą użytkownika próbuj na końcu origina spróbuj przeinstalować Link to post Share on other sites
Nexis98 0 Napisano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Wiem co jest grane ;(.Mam pytanie jeszcze czy można na ID na którym jestem zalogowany na Origin(program) sprawdzić na jaki e-mail jestem zalogowany na EA.COM.Patrzałem ale tam tylko można było podać e-mail którego nie znam bo musiałem już się rejestrować kiedyś a teraz nie pamiętam na jakim się rejestrowałem.Z góry dziękuję !!! Link to post Share on other sites
Marabuts 10 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Czasem z Originem coś jest nie tak. Miałem dokładnie to samo w ten sam dzień. Podczas gry wywaliło mnie. Nie mogłem się zalogować, więc z trudem zmieniłem hasło, to się okazalo że mi wszystkie gry znikły. Na szczęście wszystko wróciło do normy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts