dluugi 0 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam Czy do kart referencyjnych są jakieś "specjalne" sterowniki ? nie mogę zainstalować referencyjnego Radeona HD 7750 pod Win7 i pod WinXp. Czy nalepkę "Engineering Sample" ma każdy Radeon referent ? Nie mam w tej chwili możliwości sprawdzenia karty na innym kompie, więc może moja płyta główna coś nie teges..... Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Engineering sample to tak jakby wersja beta karty Ale jak nie możesz zainstalować, nie masz pci-e na płycie? Cytuj Link to post Share on other sites
grzeskos 185 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Czy nalepkę "Engineering Sample" ma każdy Radeon referent ?Engineering Sample tzn. próbka inżynieryjna Gdzie kupiłeś ? Jak nie działa to oddaj i kup HD 6770 - wyjdzie taniej i wydajniej Cytuj Link to post Share on other sites
Ethreivis 98 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Hahahahahaha. Skąd takie rzeczy ciągniesz? Załatwisz mi GTX'a 780 i Radeon'a 8970? Stawiam piwo. Cytuj Link to post Share on other sites
dluugi 0 Napisano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) Tu się nie ma z czego śmiać Nie działa badziew. Na płycie Intel-a DG41RQ. Setup niby wykrywa kartę, coś tam instaluje (za szybko jak dla mnie), błędów nie zgłasza, ale nie działa. A kupiłem na Ebay-u, ale o nalepce sprzedawca nic nie wspomniał. Dokładny text z nalepki "engineering sample not for qualification, not for resale". Edytowane 27 Marca 2012 przez dluugi Cytuj Link to post Share on other sites
grzeskos 185 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 /\ || || Już pisałem co zrobić, szkoda kasy na coś co nie dziła || Cytuj Link to post Share on other sites
dluugi 0 Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 W międzyczasie AMD udostępniło nowe sterowniki. Działa. Cytuj Link to post Share on other sites
ziolopalacz 2 Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja radzę mimo wszystko oddać kartę, tekst po przetłumaczeniu to : "Próbka inżynieryjna nie do sprzedaży"! Jeśli cie złapią będzie jak z kradzionym samochodem, oskarżą cię o współudział w przestępstwie. Teoretycznie karta jest własnością AMD. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts