BULDOGGG 21 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam chce kupic monitor do xboxa 360 dlatego prosze o pomoc w wyborze...... musi miec hdmi.....i glosniki zebym nie bawil sie w dodatkowe kino domowe 20-22 cale rozdzielczosc uhm.....wiem ze najepiej full hd ale czy warto ? czekam na propozycje najlepiej ze sklepow PROLINE KOMPUTRONIK (jakies stacjonarne) Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 BENQ E2200 HD - HDMI + FULL HD w Agito.pl 670 zł, w komputroniku 760 zł, niedostępny w proline.pl. Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2009 chodzi mi o to zeby kupic monitor z glosnikami poniewaz do tego podlacze sobie sluchawki dobrej marki i z zadowalajacymi paramentrami a jakbym kupowal monitor bez glosnikow to w jaki sposob podlacze xboxa zebym mial glos ? oczywiscie nie chce miec zadnych kin domowych wzmacniaczy itp (wydaje mi sie to najtansze rozwiazanie) Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Każde głośniki w monitorze, będą słabe. Weź tego BENQ E2200 HD + głośniki za 100 zł i będziesz zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
Rycerski 0 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Do konsoli używam Gateway 2200 http://www.proline.pl/sklep.php?p=GATEWAY+2200+HDMI, a głośniki mam w postaci starego wzmacniacza Unitra diora i zestawu Altus 110 Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Do konsoli używam Gateway 2200 http://www.proline.pl/sklep.php?p=GATEWAY+2200+HDMI, a głośniki mam w postaci starego wzmacniacza Unitra diora i zestawu Altus 110 wiem ze tak mozna ale nie chce tak poniewaz pracuje zagranica i nie mam duzo miejsca(nie moje mieszkanie) i chce jak najmniej miejsca zabrac.....i dodatkowo koszty... Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To weź tego BEN'ka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts