Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, chciałbym abyście pomogli mi ocenić zestaw, który będzie służył mi do grania głownie w gry na ultra.

Natec STINGRAY MULTIMEDIALNA SLIM + MYSZ OPTYCZNA BLACK WIRELESS 2,4GHZ NANO ODBIORNIK !

Asus 24x SATA (DRW-24B3ST/BLK/B/AS) bulk

Pamięć Corsair XMS3 8GB, 1600MHz DDR3, 9-9-9-2, with Classic Heat Spreader,for Core (CMX8GX3M2A1600C9)

Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 500GB, SATA III, 7200RPM (WD5000AAKX) OEM

Płyta główna ASRock P67 PRO3 (B3)Intel P67 LGA 1155

Procesor Intel Core i5-2500 3.3GHz (BX80623I52500) BOX

Obudowa SilentiumPC Brutus 410 Pure Black AT X/SSD (BT-410)

Zasilacz OCZ ZS 550W 135, 80 Plus Bronze (OCZ-ZS550W-EU)

nie patrzcie na klawiatury itp ;D do tego dojdzie jeszcze http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/gigabyte-ati-radeon-hd7870-2gb-ddr5256bit-dvihdmimdp-pci-express,31473.html bo na morelach nie ma go. Cena na morelach to Do zapłaty:2125,58, plus grafika cena: 1367.00 zł

czyli ok 3,4 tyś. coś zmieniać? nie chciałbym przekroczyć tej kwoty bo i tak naginam budżet a jeszcze monitor mi został ;D coś zmieniać? nie będę podkręcał przynajmniej nie teraz bo po prostu nie wiem jak ;D

sory za jakość ale lepiej nie mozna ;/

Edytowane przez ni3miec

jak kolega up procek zdecydowanie 2500k

a grafa to zaczekaj kilka tygodni kupisz albo nvidia keper 6xx albo radeon 7xxx

w cenie 1300 zł to msi radeon 7870 z twin zoor IV lapsza od gygabyte LINK

premiera kart nvidii jutro !!!!!!!!!!

ale w sklepach w polsce to za max 3 tygodnie