ChiCkenQ 80 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jak mieszkasz w Krk to mogę wpaść i Cię asekurować przy montażunie znasz dnia ani godziny jak cię wynajmę mam podobne chłodziwo - zalmana cnps10x extreme, bede to osadzał w z68 extreme3 gen3, pytanie jak z montażem? prosty, na co trzeba zwrócić uwagę? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość TheRedGuy Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kilka solidnych lat temu pracowalem dla malego dostawcy netu, mielismy tez kawiarenke, obsluge kilku firemek i paru grafikow na magazynie . Przyszedl do nas pewien talent po informatyce, pierwszy miesiac zalatwil 4 plyty glowne 2 dyski i 2 grafy. Mial wlasna gablotke umordowanego sprzetu. Sprzedac potrafil by i lód eskimosom, niestety do sprzetu szczescia nie mial. Pozniej pracowal w sklepie komputerowym... tez jako sprzedawca (mam nadzieje). Pomagalismy tez znajomym skladac zestawy, szczegolnie przed swietami i na komunie ludzie w malym sklepiku zamawiali sprzet hurtowymi ilosciami. Raz nawet systemem tasmowym bo czas naglil. Nagrzebalem sie w tym zlomie od zaje... Ukatrupilem pare czesci ehh ale to bylo tylko i wylacznie przez nieostroznosc i pospiech (no raz udalo mi sie zasilacz przelaczyc na napiecie 110V - ale to juz inna sprawa) Cytuj Link to post Share on other sites
Yuman 12 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No więc miałem mały problem z montażem mojego, nawet udało mi się skaleczyć, ale dałem w końcu radę montaż nie należy do najłatwiejszych, ale za to jest bardzo solidny. A samo chłodzenie też nie jest bardzo ciężkie, więc nie wygina płyty. Nie ma sprawy, mogę wpaść, wezmę swoją puszkę i jeszcze wprowadzę może u siebie ewentualne korekty, choć kable mam rozplanowane idealnie i ładnie związane pod boczną ścianą budy Cytuj Link to post Share on other sites
browarpll 109 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) Jeżeli już mowa o kwiatkach to widziałem pamięci DDR-2 włożone do gniazd DDR i o dziwo się "zapięły" na pytanie jak gość zrobił odpowiedział ze stoickim spokojem że taki dzyngiel po środku przeszkadzał to poradził sobie pilnikiem 2 talent połamał zaczepy w BOXowym chłodzeniu LGA775... co się potem chłop namęczył żeby sznurkiem to przywiązać do płyty głównej Edytowane 22 Marca 2012 przez browarpll Cytuj Link to post Share on other sites
daniel93 192 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 DA fu*k http://2noob.com/wp-content/uploads/2011/04/fire.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
ChiCkenQ 80 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No więc miałem mały problem z montażem mojego, nawet udało mi się skaleczyć, ale dałem w końcu radę montaż nie należy do najłatwiejszych, ale za to jest bardzo solidny. A samo chłodzenie też nie jest bardzo ciężkie, więc nie wygina płyty.nawet mi kuźwa nie mów, a w instrukcji zalmana pisze jakie to proste Nie ma sprawy, mogę wpaść, wezmę swoją puszkę i jeszcze wprowadzę może u siebie ewentualne korekty, choć kable mam rozplanowane idealnie i ładnie związane pod boczną ścianą budyjak będę miał problemy to złapie cię gdzieś na forum lub na priv się odezwe. puki co brakuje mi jeszcze cpu i gpu. zresztą tu jest wszystko http://forum.benchmark.pl/topic/40116-buda-4000-pln-ocena-konfiguracja-wstepna/page__st__40 nadal aktualizowane. a mieszkam na miasteczku agh Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts