knypsio123 10 Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam, Godzine temu wpłaciłem na konto PayPal 30zł, żeby kupić na Originie Back to Karkand. Wyczytałem, że po przelaniu z konta, konto PayPal zasilane jest w momencie, tym czasem nie mam kasy na koncie do teraz. Zrobiłem coś nie tak, czy o co chodzi?? Cytuj Link to post Share on other sites
saddam 505 Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Jak nie masz nic na swoim koncie paypal to, najlepiej po prostu zapłacić bezpośrednio przy zakupie. Inaczej mówiąc kupujesz przez pustego paypal'a i płacisz kartą. Często z niego korzystam ale jeszcze nigdy nie wpłacałem nic na konto, tak żeby tam sobie było. Płatności zazwyczaj są potwierdzane w kilka sekund do minuty. Czasami jak wysyłałem komuś z paypal na inny paypal to, troche to trwało. Nawet ok. 60-90min. Edytowane 19 Marca 2012 przez saddam 1 Cytuj Link to post Share on other sites
knypsio123 10 Napisano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No ja wpłacałem z bankowego konta internetowego PKO BP na swoje konto na PayPalu i nic, żadnego potwierdzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
nover 2 Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 A jak wpłacałeś to wybrałeś (na paypal) "dodaj środki" czy "doładuj konto"? Bo jeśli to pierwsze to poczekasz do 2-3 dni nawet na pojawienie się kasy, w przypadku opcji drugiej to zazwyczaj nie dłużej niż godzinę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
knypsio123 10 Napisano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dobra, przed chwila przyszło potwierdzenie, pieniądze mam na koncie. Temat do zamkniecia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts