Skocz do zawartości

Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha

Recommended Posts

chcesz porządne słuchawki z mikrofonem weź AKG GHS 1, a jak za drogie to zobacz KOSS UR40 lub Superlux HD 681 ewentualnie Shure SRH240, ale te bez mikrofonu

Wcale nie są takie porządne. Mikrofon jest na tym samym poziomie, co ten z Creative, a wygoda zupełnie do niczego.

http://www.youtube.com/watch?v=9Tv9uxuYLFM&feature=plcp&context=C447f45bVDvjVQa1PpcFPeM3PqVQoM-HlFxCqP7adbkkF2tj8QMGI=

Edytowane przez Saiya-jin
  • Popieram 1

do 180 to niech kupi Aurvany Live ,albo otwarte Kossy UR40 , co prawda obydwa modele nie posiadają mikrofonu. A dobra karta też bardzo zalecana zwłaszcza do cal, ze względu na odpowiednią stereofonię.

Edytowane przez adivxv5

Wcale nie są takie porządne. Mikrofon jest na tym samym poziomie, co ten z Creative

mikrofon akurat brzmi lepiej, może nie wiele, ale nie on jest istotny w słuchawkach, abstrahując od już metodologii testowania

wygoda zupełnie do niczego.

temu gościowi nie pasują, co znaczy tyle co nic, bo komu innemu mogą dobrze leżeć

Jak nie wiesz co kupić to polecam poczytać najpierw: http://www.techfanatyk.net/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/ Osobiście posiadam senki HD201 za 80 PLN (chyba już nie pamietam) i grają naprawdę nieźle jak za tą kasę. Nie posiadam tego majka zalmana ale chyba się pokuszę z KOSSUR40 jak tylko coś uda mi się odłożyć.

Za 80 zł były do kupienia Superluxy. Słuchałem kiedyś HD201/202 i jak dla mnie są to słabe słuchawki.

Mikrofon Zalmana miałem i jest to szajs. Stracone pieniądze.

mikrofon akurat brzmi lepiej, może nie wiele, ale nie on jest istotny w słuchawkach, abstrahując od już metodologii testowania temu gościowi nie pasują, co znaczy tyle co nic, bo komu innemu mogą dobrze leżeć

To są słuchawki nauszne, a nie wokółuszne - zawsze będą bolały uszy. Nawet dosyć wygodne PX 100 potrafiły powodować ból przy dłuższym posiedzeniu.