Tonis 0 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witam, mam problem z programem Origin, Gdy chcę podać kod produktu po kliknięciu w zakładkę, zamiast pojawiać się jak tutaj na przykładzie w 3pkt: http://technologie.g...biblioteki.html U mnie pojawia się tylko czysty kwadrat i nic więcej, pisałem już o tym na EA ale nie ma póki co odpowiedzi, więc może ktoś z was wie czemu tak u mnie się dzieje. Mam najnowszą wersję origin Link to post Share on other sites
bartekmustach 28 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Spróbuj założyć nowe konto. Nie wiem dlaczego ale miałem taki sam problem z Battlefieldem BC2. Na jednym koncie miałem to samo co Ty, a już na drugim normalnie zatwierdziło mi klucz Link to post Share on other sites
Tonis 0 Napisano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Robiłem tak ale nic nie dało, na szczęście brejdak ma lapka i tam działało okienko, u mnie na stacjonarce coś zj****ne chyba z originem jest, ale kij z tym, gra dodana i można śmigać :D Link to post Share on other sites
Marabuts 10 Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Orgin to niestety najgorsza platforma. Nie dość, że szpieguje, to jeszcze do ostatniej aktualizacji, nie można było samemu usunąć bezużytecznych ikonek. Link to post Share on other sites
Recommended Posts