Skocz do zawartości

Recommended Posts

A wiecie, że z wejściem RoS'a będą 4 machiny różne i 4 różne pierścienie. Na każdą machine będzie potrzeba innych kluczy.

Jeszcze więcej do zabijania potworów xD Brakuje mi jednego klucza więc tak przed 21 powinienem go mieć.

Edytowane przez darkatraz

Co wy na to, żeby zrobić Crypt Runa w akcie 1 ? :)) nie znam się na tym za dobrze ale tutaj jest jakiś filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=26-Yp5u3EL0 

któryś kolega już pisał coś o tym parę postów wcześniej. Elegancko z mikrofonami możnaby się podzielić zadaniami i spróbowac chociaż na tym mp 7- 8. Wczorajsze ubery poszły na mp8 praktycznie bez czkawki :)))

PS sprawdziłem i jest niezła jazda, jakby co mogę przygotowywać kryptę tak na mp7 - mp8 ... musze tylko słabszego skorna znależć z duużą ilością loh bo ten mój trochę za bardzo rani moby (biedne mobki)

Edytowane przez Cepheus119

Jest specialnu build na WD aby przygotowac kryptę ;p  ( mam taki xD ) A o tych runach to już pisałem kilka dni temu : ) ts jak najbardziej wtedy się to lepiej wytłumaczy a propo tego proponuję po oglądać streamy na twitchu to zobaczycie o co kama : ) pozdrawiam : )  Bede gdzies za 1 -1,5h to pogramy  :)

Ile w tym filozofii ??

2 przygotowuje ubery by miały po 10%, 2 szuka krypty, a jak znajdą to ją przygotowują by jak najwięcej matki wypluły ś*****, a jak wszystko będzie gotowe to szybki run na elitach i jazda do krypty by ją czyścić.

Rzeczywiście zagmatwana ta logika krypty :P

• Popieram 1

Mam do was pytanie ... bujam się teraz na takim buildzie:http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#UkXYSV!bUX!babccc

Ponieważ znaczna część obrażeń pochodzi od obrazen ognia i wybuchow eksplodujacej piesci .. co sądzicie o użyciu toporu Sankisa? Czy dobrze rozumiem, że będzie on dodaał znaczny % tych obrażeń ?

Sens grania polega głównie na biciu paragon expa. Więc jeśli chodzi o itemy to zbieranie ich lub co gorsza kupowanie jest średnio sensowne chyba, ze znacznie przyspiesza bicie lvlu. Ale zgadzam się z tym, że obecnie do 25 marca to raczej przeczekiwanie. Granie jedną konkretną postacią i bicie expa uważam za jak najbardziej sensowne, nie chce natomiast mi się robić innych postaci bo jak pomyślę, że 4 nowe postacie x 4 poziomy trudnosci = 16krotne przejście gry to mnie strzela. Zdecydowanie pobawie się nowymi postaciami w RoSie ... oczywiście po tym jak przykoksze crusaidera :>

Wyznaje się ktoś tutaj na Nirvana buildzie dla monka ? Za upgrade którego itemu powinienem się teraz zabierać ? (http://eu.battle.net/d3/en/profile/LinKuei-2527/hero/33870619) W jakich przypadkach stosuje się rubin w broni zamiast szmaragdu ?? Widziałem kilukrotnie jak w broni głównej był rubin a w offhandzie szmaragd, czym to jest podyktowane ? Może walne jakaś symulacje na d3up i to sprawdzę ...

A szmargd daje do kryta.

Jednak radze strzymać konie i dobić do wymaganego paragonu.

W wersji 1.0.8 mamy max poziom kryształu jakim jest markiz, a w wersji 2.0.1 dostajemy nowy gatunek jakim jest diament (w zbroi daje do @res) i jeszcze wyższe poziomy. Tak więc strzymajcie się ze wszystkim, ja dobijam do 40 paragonu i pasuje. Ewentualnie jak ktoś namówi to do 60 dobije ale nie wyżej.

Ps. Koszt wyrobienia markizu to 100k golda, gdzie teraz to kosztuje 20kk. I naprawa zbroi zniszczonej na max nie wynosiła u mnie 98k golda tylko drobne 15k.

PS2. I też skille aktywne z runami i pasywne zostają przerobione w BARDZO dużym stopniu. Gdzie barbem daje na swoim buldzie normalnie rade na mp8 to na przedostatnim poziomie jakim jest master ledwo szło bo żaden skill nie działał tak jak wcześniej.

PS3. I to był mój ostatni post. Po tym co wypisywałem w "Co ostatnio kupiliście?" nie jestem tutaj mile widziany, dowidzenia.

Ja dobijam do 60 paragonu monkiem i zostawiam expienie, zmieniam gear na bardziej uzyteczny i bawie sie jednak innymi postaciami tak na lajcie, jak ktos bedzie chcial zaczac postaciami od zera to chetnie wspolnie pogram. Bede tylko potrzebowal pomocy z uberami jak zwykle jakby ktos sie zglosil na ochotnika, bo ringi pasowaloby dla kazdej klasy zdobyc, maszynki pozbieram.