-Ali.G- 0 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam. Mam problem z ww. klawiaturą. Przechodząc do sedna sprawy. Na pudełku od klawiatury nie było znaczka ani nie było napisane czy ta klawiatura bd śmigać z win7 ale nie przykłuwałem do tego uwagi. Oto wymienione problemy: 1.Podczas wpisywania hasła do konta nie reagują czasami klawisze ale inne tak. Pomaga natomiast zalogowanie się na inne konto ( nie zawsze) lub restartowanie komputera ( też nie zawsze). 2. Nie mogę się poruszać postać w grze chciaż wcześniej w nią grałem. Sprawdzałem czy układ klawiszy się nie zmienił ale to nie było to. Z inną grą nie mam problemów. Myślałem, że może przez przypadek włączyłem skróty w Windowsie 7 ale nie wiem jak to sprawdzić. Do klawiatury nie były dołączone żadne stery tak samo jak na stronie producenta. System to Windows 7 Ultimate 64 bit. Z góry dziękuję za podanie przyczyny problemów z tą klawiaturą. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Z góry dziękuję za podanie przyczyny problemów z tą klawiaturą.Podam Ci przyczynę - niestety, kupiłeś najgorsze dziadostwo z możliwych nie mogę pojąć dlaczego ludzie kupują tego typu szmelc a potem się dziwią,że nie działa a to sterów nie ma. Już lepiej najtańszą firmową kupić np. logitech'a Jest takie przysłowie "co jest tanie , to jest drogie " Cytuj Link to post Share on other sites
-Ali.G- 0 Napisano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Co nie rozwiązuje mojego problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 W menadżerze urządzeń spróbuj zaktualizować stery Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts