Sopel86 3 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Po podłączeniu kabla HDMI nie mam obrazu na całym ekranie, a poza tym obraz jest za mgłą... Ok. Już sobie poradziłem. Edytowane 6 Marca 2012 przez Sopel86 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 a coś więcej Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Teraz mam inny problem. Mam tylko dźwięk z monitora. Głośniki nie działają. Do usunięcia... potrzebnne były stery dźwięku hdmi a coś więcejNiestety teraz nie działa mi dźwięk na TV jak połączę go z kompem. Eh... wszystko sobie pomieszałem . Wiecie co zrobić? Jak podłączę TV do kompa, to dźwięk pojawia się na monitorze, a nie na TV. Cytuj Link to post Share on other sites
Yuman 12 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Prawdopodobnie w monitorze masz w opcjach możliwość ustawienia zewnętrznego odbiornika audio. Ta opcja wyłącza głośniki wbudowane i przekierowuje dźwięk na zewnętrzne urządzenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts