Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

mam problem. Jakieś dwa dni temu włączam kompa, loguje się i windows twierdzi, że mam nieorginalną kopię systemu. Wpisuje klucz z kompa to wtedy stwierdza że jest używany. Próbuję zadzwonić do Microsoftu ale oczywiście dodzwonić się nie da. Pozostaje mi czekać.

Dziś odpalam kompa i nie pisze nic o tym że mam aktywować. Zadowolony włączam BF3 i pisze mi że mam nieprawidłową licecje (Kod przyczyny = 0x0006). Czy to ma jakiś związek ze sobą? Co powinienem robić?

włączam BF3 i pisze mi że mam nieprawidłową licecje (Kod przyczyny = 0x0006). Czy to ma jakiś związek ze sobą? Co powinienem robić?

Miałem podobny problem i nie miało to związku z orginalnością systemu operacyjnego (u mnie win7 ultimate 32).

Przeinstalowanie BF3 rozwiązało problem.

Zrestartowałem kompa i zadziałało. Ale jest jeden problem. Teraz jak gram części mojego "ciała" zostają za mną tzn. idę, idę i nagle znika mi karabin, odwracam się za siebie i widzę tam siebie stojącego z karabinem w dodatku bez głowy. Mimo że komputer nie jest rewelacyjny a ja jeszcze spuściłem ustawienia to i tak gra się dużo gorzej niż wcześniej. O co tu chodzi?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...