kubic22562 4 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam, mam problem. Jakieś dwa dni temu włączam kompa, loguje się i windows twierdzi, że mam nieorginalną kopię systemu. Wpisuje klucz z kompa to wtedy stwierdza że jest używany. Próbuję zadzwonić do Microsoftu ale oczywiście dodzwonić się nie da. Pozostaje mi czekać. Dziś odpalam kompa i nie pisze nic o tym że mam aktywować. Zadowolony włączam BF3 i pisze mi że mam nieprawidłową licecje (Kod przyczyny = 0x0006). Czy to ma jakiś związek ze sobą? Co powinienem robić? Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja miałem tak na Viście niedawno, i musiałem pobrać coś jak aktywator do Visty tylko który ma więcej opcji, usunąć wszystkie licencje, uzbroić Vistę(aka 30 dniowy trial) i wtedy dopiero aktywować. Link to post Share on other sites
mike mm 0 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 włączam BF3 i pisze mi że mam nieprawidłową licecje (Kod przyczyny = 0x0006). Czy to ma jakiś związek ze sobą? Co powinienem robić? Miałem podobny problem i nie miało to związku z orginalnością systemu operacyjnego (u mnie win7 ultimate 32). Przeinstalowanie BF3 rozwiązało problem. Link to post Share on other sites
kubic22562 4 Napisano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Zrestartowałem kompa i zadziałało. Ale jest jeden problem. Teraz jak gram części mojego "ciała" zostają za mną tzn. idę, idę i nagle znika mi karabin, odwracam się za siebie i widzę tam siebie stojącego z karabinem w dodatku bez głowy. Mimo że komputer nie jest rewelacyjny a ja jeszcze spuściłem ustawienia to i tak gra się dużo gorzej niż wcześniej. O co tu chodzi? Link to post Share on other sites
devzo 68 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Pewnie wina internetu, to tzw. lagi Link to post Share on other sites
kubic22562 4 Napisano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 w sumie możliwe tylko że na kampani reż mam ten problem Link to post Share on other sites
OlejPL 1 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Taka drobna rada, dzwoniąc do MS na centralce wciskaj 0000.. aż Cię z kimś połączy potem najwyżej przełączą do odpowiedniej osoby, tak tylko można się tam dobić. 1 Link to post Share on other sites
kubic22562 4 Napisano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dzięki za radę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts