Skocz do zawartości

prośba o ocenę kompa ;)

Recommended Posts

Witam chcę zakupić PC'ta do 3 tyś, no może być z groszem ;)

komputer ma byc głównie do gier, chciałbym aby battlefielda mi pociągnął na jakimś przyzwoitym poziomie :) znalazłem na allegro taki zestaw http://allegro.pl/sixcore-x6-fx-6100-6x3-3ghz-8gb-500gb-hd6970-2gb-i2172631640.html podoła? czy polecacie coś innego? głownie chodzi mi i jakąś dobrą grafikę i procek, dysk moze byc nawet 320 gb. Pozdrawiam Bartek

Komp za 3k i allegro! hahaha Wiesz ile tematów z kompem za 3000 było w ciągu ostatnich dwóch tygodni? Wysil się i poszukaj.

ja szukam patrzę :D tylko w przeciągu ostatnich lat wypadłem całkiem z tematu i nie wiem która grafika będzie dobra i wogóle ;) ten ranking z marca do 3k polecacie?

Zaczekaj ze dwa tygodnie aż w sklepach pojawią się pierwsze autorskie wersje kart Radeon HD 7850 i 7870 - na stronie głównej jest ich test.

już patrzę, a jakie strony polecacie do zakupu? najchętniej bym cały zestaw kupił zeby nie bawić się w skręcanie itp, szczegóły nie są ważne obudowa nawet drewniana może być ;)

morele.net Podam Ci takie podstawy. i5 2500k Asrock P67 PRO3 2x4GB - w morelach tanio jest Corsair XMS3 WD Blue 500GB OCZ ZS 550W SilentiumPC Brutus 410 No i na grafe poczekaj kilka tygodni.

i myślisz ze da rade w battlefield ?:D kurde z jeleniej jestes :D ja jakieś 18 km obok hehe xD

W zestawie Eklerka bym zmienił tylko dysk na WD Black (czymaj "+"). HD7870 weź wersje niereferencyjną (2 tyg. góra miech) MSI TF lub Gigabyte Windforce. Obczaj moją sygnaturkę to może z czegoś skorzystasz.

Edytowane przez Sn1PeR

dzięki koledzy za podpowiedzi ;D i tak teraz mam remont wiec nie miałbym gdzie pc'ta postawić i kisiłby się w pudełku więc poczekam ;) dzięki Eklerek za ten zestaw ;) myślę że w niego zainwestuję ;)

aha i jak za miesiąc grafa się pojawi to może w i7 zainwestowałbym, co Wy na to ?:D

Edytowane przez ni3miec