gicior 4 Napisano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 W pierwszym na górze Cytuj Link to post Share on other sites
kamil931207 11 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 To spokojnie do dwóch wejść możesz ją podłączyć, gorzej będziesz miał jak zrobisz crossfire ale też da się ogarnąć. Cytuj Link to post Share on other sites
gicior 4 Napisano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 To spokojnie do dwóch wejść możesz ją podłączyć, gorzej będziesz miał jak zrobisz crossfire ale też da się ogarnąć.ok dzięki za odpowiedzi pzdr. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) headphone, która dodaje jej przestrzenności i duużo sceny Też kiedyś byłem zagorzałym fanem tego typu emulacji dźwięku. Wystarczyło uzbierać na porządna kartę muzyczną, wymienić wzmacniacze operacyjne na bardziej przestrzenne i opad szczęki gwarantowany nawet po przesiadce z Xonara DX. Teraz już niczego nie włączam, aby mi przestrzeni nie zasyfiło Zapewne, ale do Aurvan nie podchodź bez wzmacniacza i zmiany kabla a właśnie, że Aurvany nie potrzebują wzmacniacza Sam podpinam je pod RCA ,lepszy dźwięk. Ale zmiana kabla naprawdę sporo dała. Edytowane 28 Lutego 2012 przez adivxv5 Cytuj Link to post Share on other sites
gicior 4 Napisano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Trochę poczytałem o tym xonarze i myślę ,że będzie git ...tylko jeszcze nie do końca się zdecydowałem co do słuchawek zależy mi na potencjometrze w kablu... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts