Wojtus-W5 2 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Potrzebuję instrukcji do Unreal Development Kit po polsku żeby wiedzieć jak zacząć robić grę. PILNE!!!!! Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) ..zacznij czytac whitepapers czy specyfikacje i bedziesz wiedziec jak Edytowane 28 Lutego 2012 przez GreQonE Link to post Share on other sites
Wojtus-W5 2 Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mam problem jak dodać postać (broń interfejs czyli np. licznik amunicji itp) POMOCY!!! Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html#Accessing%20the%20Videos 160 tutoriali.... 10 sek google Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Człowieku,Ty jakiś psychiczny jesteś? może dawaj odrazu 20 wykrzykników ... jak jesteś taki burzliwy to są tabletki uspokajające 1 Link to post Share on other sites
Wojtus-W5 2 Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A może ktoś mi napisać bo dalej nie wiem jak zrobić interfejs jak klikam w edytorze play to chodzę po mojej planszy ale jakby tylko kamerka a nie wiem jak dodać broń licznik amunicji itp. PROSZĘ PISZCIE W TYM TEMACIE A JAK JUŻ LINKI DAJECIE TO DO STRON POLSKOJĘZYCZNYCH!!! Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 http://lmgtfy.com/?q=tutoriale+udk Link to post Share on other sites
Wojtus-W5 2 Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ok znalazłem dodałem to że broń jest na mapie kręci się i można ją wziąć. Ale jak ja do niej podejdę (w trybie gry oczywiście) to zbieram ją jest dźwięk "wzięcia" broni ale nie mam jej na ekranie pisze tylko shoct rifle proszę o sugestie. Nie linki to tutoriali tylko wasze sugestie! Link to post Share on other sites
nukalol 41 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Sugeruje zostawic tworzenie gier zawodowcom Edytowane 2 Marca 2012 przez nukalol Link to post Share on other sites
Wojtus-W5 2 Napisano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Więc naprawdę nikt na tym forum nie umie mi odpowiedzieć na mój problem z widokiem interfejsu i gry? Link to post Share on other sites
pentaggon 41 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja bym na Twoim miejscu postawił na tworzenie leveli w narzędziu Cry Engine 2 Sandbox lub w najnowszej 3 odsłonie. Ma bardziej intuicyjny interfejs, czyli jest bardziej przyjazny dla amatorów (przynajmniej w moim przypadku był prostszy do opanowania). W ogóle najprostsze edytory jakie widziałem to ten dołączony do Far Cry 2 oraz ten z Trackmanii. Link to post Share on other sites
Wojtus-W5 2 Napisano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja bym na Twoim miejscu postawił na tworzenie leveli w narzędziu Cry Engine 2 Sandbox lub w najnowszej 3 odsłonie. Ma bardziej intuicyjny interfejs, czyli jest bardziej przyjazny dla amatorów (przynajmniej w moim przypadku był prostszy do opanowania). W ogóle najprostsze edytory jakie widziałem to ten dołączony do Far Cry 2 oraz ten z Trackmanii. Dzięki jestem na tej http://www.crytek.com/cryengine/cryengine3/downloads stronie i nie wiem do pobrać i co jest co jakby ktoś mógł doradzić. Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Jak nie wiesz co ściągać to weź wyjdź z tego programu i miej w du**e swoje marzenia o robieniu gier bo Ci to nie wyjdzie Link to post Share on other sites
Wojtus-W5 2 Napisano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dobra już ogarnąłem Link to post Share on other sites
Recommended Posts