Skocz do zawartości

Intrukcja do UDK - PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

A może ktoś mi napisać bo dalej nie wiem jak zrobić interfejs jak klikam w edytorze play to chodzę po mojej planszy ale jakby tylko kamerka a nie wiem jak dodać broń licznik amunicji itp. PROSZĘ PISZCIE W TYM TEMACIE A JAK JUŻ LINKI DAJECIE TO DO STRON POLSKOJĘZYCZNYCH!!!

Ok znalazłem dodałem to że broń jest na mapie kręci się i można ją wziąć. Ale jak ja do niej podejdę (w trybie gry oczywiście) to zbieram ją jest dźwięk "wzięcia" broni ale nie mam jej na ekranie pisze tylko shoct rifle proszę o sugestie. Nie linki to tutoriali tylko wasze sugestie!

Ja bym na Twoim miejscu postawił na tworzenie leveli w narzędziu Cry Engine 2 Sandbox lub w najnowszej 3 odsłonie. Ma bardziej intuicyjny interfejs, czyli jest bardziej przyjazny dla amatorów (przynajmniej w moim przypadku był prostszy do opanowania).

W ogóle najprostsze edytory jakie widziałem to ten dołączony do Far Cry 2 oraz ten z Trackmanii.

Ja bym na Twoim miejscu postawił na tworzenie leveli w narzędziu Cry Engine 2 Sandbox lub w najnowszej 3 odsłonie. Ma bardziej intuicyjny interfejs, czyli jest bardziej przyjazny dla amatorów (przynajmniej w moim przypadku był prostszy do opanowania). W ogóle najprostsze edytory jakie widziałem to ten dołączony do Far Cry 2 oraz ten z Trackmanii.

Dzięki jestem na tej http://www.crytek.com/cryengine/cryengine3/downloads stronie i nie wiem do pobrać i co jest co jakby ktoś mógł doradzić.
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...