Sopel86 3 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) Pod system i do gier. Czy jak włączę kompa, to będę mógł od razu przejść na dysk WD i czy będę mógł z niego przenosić pliki na SSD? Chodzi mi o SSD 64GB. Ten będzie dobry? http://www.proline.pl/?p=OCZ+AGT3-25SAT3-60G Edytowane 28 Lutego 2012 przez Sopel86 Cytuj Link to post Share on other sites
Wojtasx 6 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nawet bardzo dobry, tylko dołóż śledzia z Sata3 jeżeli nie masz owego złącza na swojej płycie głównej. Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nawet bardzo dobry, tylko dołóż śledzia z Sata3 jeżeli nie masz owego złącza na swojej płycie głównej.Moja płyta - http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A77TD_PRO/ Cytuj Link to post Share on other sites
ProgShield 77 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nie potrzeba tu śledzia bo jak będzie przenosił pliki z WD na SSD to będzie go ograniczać szybkość HDD na SATA II też będzie działał bo SATA II jest kompatybilne w dół Cytuj Link to post Share on other sites
karon 73 Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 OCZ Agility 3 to bardzo dobry dysk SSD nie zastanawiaj się tylko bierz. Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ok. Tylko czy muszę kasować system na HDD czy mogę zostawić, a po prostu przy uruchomieniu kompa pojawi mi się wybór dysku i wtedy wybiorę SSD. Sorry, ale nie mam pojęcia o tych sprawach . Cytuj Link to post Share on other sites
ProgShield 77 Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Jeżeli masz kilka systemów na jednym dysku to jest okno wyboru zaś na kilku dyskach z systemami jest gorzej , zawsze przy włączaniu kompa można kliknąć f12 i wybrać jaki dysk ma się z systemem włączyć, Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts