rastafar90 4 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) witam mam problem z monitorem tak jak w temacie, niby chodzi on normalnie, raz w tym tygodniu sie pokazala i znowu jej niema, czym moglo byc to spowodowane ze ta niebieska dioda nie swieci, i czy jest to zdrowe dla monitora na dluzsza mete i sie nie popsuje , czy moze lepiej oddac na gwarancje? Edytowane 26 Lutego 2012 przez rastafar90 Cytuj Link to post Share on other sites
Patrick. 33 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Z powodu diody nie opłaca się oddawać na gwarancję, bo raczej by nie przyjęli. Jeśli nie przeszkadza w użytkowaniu i nic się nie dzieje, to tylko używać. Jak coś nawali to na gwarancję i tyle. Ile czasu posiadasz ten monitor ? Cytuj Link to post Share on other sites
rastafar90 4 Napisano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) od lipca jakos tak/ nie wiem troche mnie irytuje bo nie wiem kiedy monitor jest wlaczony/jak byla dioda to sie wiedzialo Edytowane 26 Lutego 2012 przez rastafar90 Cytuj Link to post Share on other sites
Patrick. 33 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jeśli monitor działa tak jak ma działać, to raczej nie ma powodu do obaw. Nic nie poradzisz na to, że dioda nie działa. Chociaż to jest dziwne, bo to stosunkowo młody monitor : P Cytuj Link to post Share on other sites
rastafar90 4 Napisano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) dodam ze kupilem go u siebie w miescie wiec nie bedzie proboemow jakbym go na gwarancje oddal/ i ogolnie zauwazylem jakby ta dioda nie laczyla ,raz swieci raz nie chociaz wiecej nie swieci Edytowane 26 Lutego 2012 przez rastafar90 Cytuj Link to post Share on other sites
Patrick. 33 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 W takim razie niech działa. W razie awarii, na gwarancję. Wtedy możesz liczyć na naprawę tej diody. Możliwe że nie łączy, ale nie będziesz chyba rozbierał monitora.. : P Cytuj Link to post Share on other sites
tomek11 178 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) Miałem monitor LG M227WDP-PC i w nim zrobiła się też ta usterka . U mnie zaczął monitor padać od tej właśnie usterki ,wysłałem do naprawy po czym wrócił naprawiony z adnotacją "naprawa czujnika IR" . Potem jeszcze trzy razy jechał do nich do naprawy bo ciągle coś tam padało ,skończyło to się tym że otrzymałem nowy lepszy inny egzemplarz . Więc jak najbardziej wysyłaj do serwisu bo to może być początek czegoś gorszego. Edytowane 3 Marca 2012 przez tomek11 Cytuj Link to post Share on other sites
rastafar90 4 Napisano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 wlasnie bo ja mam ten sam model co ty tomek11/ i chyba jutro pojade i go oddam do sklepu (nie dla idiotow) na reklamacje. Cytuj Link to post Share on other sites
tomek11 178 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Lepiej od razu zadzwoń na infolinie LG bo jak oddasz do sklepu to będziesz długo czekał , procedura reklamacyjna wygląda tak że dzwonisz na Infolinie LG 801 54 54 54 a oni przyślą na swój koszt kuriera. Jak ja reklamowałem w listopadzie to napisali mi tak Możemy zamówić kuriera, który odbierze od Pana urządzenie i dostarczy do serwisu. W tym celu wymaganymi danymi są: Imię Nazwisko, Dokładny adres wraz kodem pocztowym, Model, numer IMEI / numer seryjny, Dokładny opis uszkodzenia. Kurier może przyjechać po przesyłkę od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 15:00. W celu przyspieszania procedury wysyłki sprzętu do serwisu zalecamy kontakt z infolinią pod numerem telefonu 801 54 54 54. Prosimy o przygotowanie nazwy produktu, jego numeru seryjnego i daty zakupu, a także upewnienie się, czy karta gwarancyjna jest podstemplowana i podpisana przez sprzedawcę. Cytuj Link to post Share on other sites
rastafar90 4 Napisano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 wlasnie i tak nie mam podbitej tej gwarancji tylko paragon z mediamarktu mam to pewnie i tak bede musial podjechac Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts