blinkin 0 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witam, Od paru dni jestem posiadaczem Xonara DX i ogólnie nie jest to najgorsza karta muszę powiedzieć. Problem zaczyna się gdy siedzimy ze znajomymi na skype i zachce mi się w coś zagrać albo nam (np. LoL), i wtedy gdy gra już się załaduje oni słyszą dziwne "popierdywanie" albo jak kto woli "helikopter". Alt+tab i wszystko ok, powrót do gry i helikopter. Kombinowałem na różne sposoby aby to naprawić ale niestety zawiodłem, i tu moje pytanie: "czy wie ktoś jak to naprawić??" Cytuj Link to post Share on other sites
Czajniczek 0 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sądzę, że to nie wina karty, lecz łącza internetowego, albo mikrofon powoduje "turkot". Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 podpinasz mic do gniazda na froncie czy w bezpośrednio w APU? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts