JacobX14 78 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 haha, dobra poddaje sie Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nie zmienia to faktu, że moje zdanie jest ważniejsze, bo ja mam zarąbiste zdjęcie do profilu A jak ktoś nie poddał się zbiorowemu orgazmowi na Wiedźmina? Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nie rozumiem co napisałeś, więc nie odpowiem na to pytanie Cytuj Link to post Share on other sites
faroxim 13 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Mi się tam najbardziej podoba Wiedźmin 2 i Battlefield 3. Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Mi się tam najbardziej podoba Wiedźmin 2 i Battlefield 3. Imho BF3 ma wyłącznie pięknie zrobione modele, reszta leży. Cytuj Link to post Share on other sites
faroxim 13 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 @Up Tak, dlatego dałem bf-a po "i", bo nie mogę sobie przypomnieć jakoś ładniejszej gry. Cytuj Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 @2up, po części masz rację, ale reszta nie jest najgorsza, zresztą jeśli wszystko byłoby idealnie, wymagania też drastycznie by wzrosły :3 Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 @2up, po części masz rację, ale reszta nie jest najgorsza, zresztą jeśli wszystko byłoby idealnie, wymagania też drastycznie by wzrosły :3 Gdyby BF3 miał wyjść tylko i wyłącznie na PC to moglibyśmy mieć przełom graficzny jak przy pierwszym Crysisie. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Gdyby BF3 miał wyjść tylko i wyłącznie na PC to moglibyśmy mieć przełom graficzny jak przy pierwszym Crysisie. Niestety era dobrych exow na pc dawno się skończyła Nie zarobią na tej platformie wiec wolą wydać tez na konsole Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Niestety era dobrych exow na pc dawno się skończyła Nie zarobią na tej platformie wiec wolą wydać tez na konsole Ubisoft: "Piractwo na PC sięga 95%" Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ciekawostka przyrodnicza Jedną z najładniejszych gier moze być Lost of Us, szkodaa ze tylko na slabe konsole... Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 To temat dotyczący gier a nie interaktywnych filmów Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13233 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Jedną z najładniejszych gier moze być Lost of Us, Na pewno najlepszy design i przywiązanie do szczegółów. Crysis 3 mimo lepszej grafiki nie wygląda, aż tak "brudnie". W tej grze nie ma słabego levelu i martwych lokacji. To temat dotyczący gier a nie interaktywnych filmów Błąd! Filmy mają gorszy kunszt aktorski, więc nie można porównywać tych gatunków w odniesieniu do TLoU. Edytowane 5 Lipca 2013 przez MiK86 Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Niestety era dobrych exow na pc dawno się skończyła Nie zarobią na tej platformie wiec wolą wydać tez na konsole Czy wy nie skumacie że nie ma takiego określenia jak 'exclusive' na PC? To określenie wymyśliła sobie, któraś z firm produkujących konsole (nie wiem czy czasem jeszcze nie Sega), gdzie na grach dostępnych tylko na daną platformę była właśnie owa notka o treści 'exclusive'. Potem inni to podłapali w kontekście określania gier dostępnych na wyłączność, ale bez przesady. W przypadku konsol gry takie powstają bo, któraś z firm zapłaci za ich wyłączność (jak Microsoft za Alan Wake - X360) albo sfinansuje ich tworzenie (jak Nintendo w przypadku Bayonetta 2 - Wii U). Na PC nie ma kto płacić (firma), bo PC'tów jest WIELE i wiele jest firm tym zainteresowanych. Teraz jednak może ulec to zmianie, gdy AMD ma monopol na konsole - NVIDIA może próbować coś "wykręcić" im na rynku PC (ale to tylko założenie). Sorry za offtopic, ale wkurza mnie to jego trzepanko do konsol. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Pytanie do bardziej rozgarniętych ( gtxxor) Czy mój sprzęt da rade wyświetlić przynajmniej w takich samych detalach gry które wyjdą też na nowe konsole ? Wiem ze to jest jak wróżenie ale jest szansa ze to co mam przynajmniej przez 2 lata od wyjścia konsol da rade jakoś ? Edytowane 6 Lipca 2013 przez wrobellito Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Gry na konsole raczej będą już z początku poucinane w stosunku do tego co będziesz mógł zobaczyć na PC (np. taki Wiedźmin). Takie jest moje zdanie Edytowane 6 Lipca 2013 przez R-Koniu Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Pytanie do bardziej rozgarniętych ( gtxxor) Czy mój sprzęt da rade wyświetlić przynajmniej w takich samych detalach gry które wyjdą też na nowe konsole ? Wiem ze to jest jak wróżenie ale jest szansa ze to co mam przynajmniej przez 2 lata od wyjścia konsol da rade jakoś ? Moim skromnym zdaniem... spokojnie. Jeśli ktoś myśli że gry na PC teraz ruszą w górę to niestety jest w błędzie. Nadchodząca generacja nie podnosi poprzeczki (w przeciwieństwie do tego co uczyniło np. PS1), nadchodząca generacja tylko stara się zmniejszyć dystans technologiczny między konsolami, a PC. Nie bez kozery DICE chcąc uzyskać 60 fps w BF4 (w wersji XONE/PS4) zrezygnowało z 1080p na rzecz 720p. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Gry na konsole raczej będą już z początku poucinane w stosunku do tego co będziesz mógł zobaczyć na PC (np. taki Wiedźmin). Takie jest moje zdanie Wypowiedz Konrada Tomaszkiewicza Zamierzamy dostarczyć identyczne doświadczenia na wszystkich platformach - tworzymy Wiedźmina 3 na konsole nowej generacji, więc jakiekolwiek wizualne cięcia nie będą tu mieć miejsca. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Zrzucenie rozdzielczości do 720p, to wg. niektórych też nie są cięcia wizualne. Tak samo to nieszczęsne konsolowe 30 fps, którego osobiście nie znoszę. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Croc Legend of the Gobbos xD taak to była zacna gra http://www.mobygames.com/images/shots/l/146431-croc-legend-of-the-gobbos-windows-screenshot-find-100-diamonds.jpg ach ta grafika, ten niezapomniany klimat , aż łezka się w oku kręci 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Widzę, że SHIFT dalej na klawie nie działa... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nie, klawa za 1200 zł więc traktuje każdy klawisz z należytą godnością Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (jak Microsoft za Alan Wake - X360) Taak? To dalczego ta gra wyszła na PC? Gdzie tu wyłączność? Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Windows. Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Przecież pierwsza wersja na PC została wywalona do kosza, potem zrobili grę od nowa. Potem jakoś się dogadali i jednak wyszło na PC, ale początkowa wersja podobno była zupełnie inna. @Up A skoro Windows, to dlaczego wiele tytułów z X360 np. Fable 2 nie wyszło na PC? Windows'a nie brałbym jako domenę Majkroszitu. Edytowane 11 Lipca 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts