henus7 56 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Eee... to obniż detale... szczególnie cieniowanie + cienie na średnie i obiekty i będzie git Cytuj Link to post Share on other sites
Cosmos24 29 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Call of Juarez Gunslinger ta gra jest po prostu przepiękna. http://img543.imageshack.us/img543/7790/callofjuarezgunslinger.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jest ładna... jeszcze wrzuć sobie SweetFX'a To w ogóle Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 (edytowane) Eee... to obniż detale... szczególnie cieniowanie + cienie na średnie i obiekty i będzie git nie cierpię obniżać detali xD, dlatego wolę w to nie grać Edytowane 26 Maja 2013 przez JonathanArcherPL Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Uwierz mi między High a Very High nie uświadczysz zmian... a raczej nie dojrzysz normalnie.. chyba że na screenach... Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Uświadczysz tylko musisz wiedzieć na co zwrócić uwagę Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 To jest sweetfx do tej gry? Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Uświadczysz tylko musisz wiedzieć na co zwrócić uwagę Uwierz mi sprawdzałem na screenach milion razy, jedynie przy obiektach high na very high zobaczysz (drzewa, odległość rysowania itd.) To są tak kosmetyczne zmiany że nie warto nawet się na to rzucać. No i woda High (nie rzuca refleksów na przedmioty/roślinność/mury) a na Very High tak. To jest sweetfx do tej gry? Do Gunslinger'a ? Jest. http://gsngaming.com/topic/9747-call-of-juarez-gunslinger-sweetfx-v14/ Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 http://www.youtube.com/watch?v=W0YE4es1nRk Cytuj Link to post Share on other sites
Skitles 50 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Najładniejsza w 2013 roku w jaką grałem to Bio Shock 3 a najbardziej zaawansowana technicznie to Crysis3 i Metro Last Light. Co to jest ten SweetFX w necie pisze że to od modyfikowania post processingu a ja tego efektu nieznosze więc to chyba nie dlamnie. Może ktoś mi napisze dokładniej co to jest:) http://forum.pclab.pl/topic/826181-SweetFX-modyfikowanie-efekt%C3%B3w-Post-Processu-w-grach/ Znalazłem opis ale może jest jakaś nowsza wersja tego modyfikatora. 1,4 to najnowsza tak? Szkoda że to działa tylko w jedną stronę ja bym wolał żeby wszystko bardziej robiło się wyblakłe a nie kolorowe bo tak realistyczniej wygląda i bardziej pasuje do tego co widac za oknem, taka przekolorowana grafika wygląda tylko gorzej, chociaż w tym skyrimie nawet to wyszło. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Co by nie mówić to najładniejsza dopiero będzie - Wiedźmin 3: Dziki Gon Tam to dopiero zapowiada się grafika, dla tej gry będę musiał chyba wydać kasę na upgrade sprzętu Cytuj Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Według mnie Metro Last Light bije wszystko na głowę włącznie z Crysisem 3.Efekty świetlne masakra,ale zabija kompa. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 "zabija komp" chyba z SSAA Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Crysis 3 Forever xD Cytuj Link to post Share on other sites
delfinn 126 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Co by nie mówić to najładniejsza dopiero będzie - Wiedźmin 3: Dziki Gon Tam to dopiero zapowiada się grafika, dla tej gry będę musiał chyba wydać kasę na upgrade sprzętu Tylko kup kartę NV, bo na AMD nie odpalisz wszystkich efektów, twórcy zapowiadają, że gra będzie nafaszerowana efektami PhysX. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 to se kupie 780tkę i będę miał spokój ... Cytuj Link to post Share on other sites
matt105 56 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Myślę że Gran Turismo 5 ma b.ładne tekstury, tylko jest ograniczone przez starawe już PS3 i ten brak AA ... Z gier na PC to mocno zmodyfikowane GTA 4 cieszy oko, tylko trzeba pamiętać o wgraniu też nowych tekstur bo te zwykłe niemodyfikowane kuleją... Edytowane 8 Czerwca 2013 przez matt105 Cytuj Link to post Share on other sites
delfinn 126 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 to se kupie 780tkę i będę miał spokój ... Poczekaj na Maxwella, premiera gry i kart powinna być mniej więcej w podobnym czasie. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Myślę że Gran Turismo 5 ma b.ładne tekstury, tylko jest ograniczone przez starawe już PS3 i ten brak AA ... Z gier na PC to mocno zmodyfikowane GTA 4 cieszy oko, tylko trzeba pamiętać o wgraniu też nowych tekstur bo te zwykłe niemodyfikowane kuleją... Jaki konkretnie mod do gta4 polecasz i jaką paczkę tekstur.? Bardzo wymagania rosną ? ;d Cytuj Link to post Share on other sites
asfasfds2332 24 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 dla mnie fajne jest borderlands taka komiksowa grafa tak samo prince of persia (2008) też taka komiksowa grafa warframe bo ogółem fajnie wygląda Cytuj Link to post Share on other sites
matt105 56 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Jaki konkretnie mod do gta4 polecasz i jaką paczkę tekstur.? Bardzo wymagania rosną ? ;d To kwestia gustu ale łap linka: gtainside.com tam są wszystkie mody aut i graficzne (ENB) też są na pewno tekstury. Jak coś zawsze możesz poszukać na You tube gta 4 enb, lub gta 4 photorealistic. Grać się da w 1080p wszystko max i sporo modów dziabie na 7950 i X6 1090t z tego co pamiętam... Odnośnie modów to linków nie podam bo sam mam ich sporo wgranych. Jeszcze jak coś obczaj ICE enhancer, realizm IV, oraz program do zarządzania spawnem aut itp... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 No to mi raczej nie pomogłeś Oczekiwałem link do konkretnej wersji moda ( żeby pominąćzabawe w ocenianie 70 modów po kolei) a nie strone www która sam znam i parę innych też.... Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Jak to nie pomógł? Dał linka i opisał czego masz szukać. Sam mu dam plusa. Po za tym: bez obrazy ale google nie boli. Wpisz sb "iCEchancer GTA IV" oraz "texture pack GTA IV" Edytowane 8 Czerwca 2013 przez R-Koniu Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Nie rozumiesz. Modów enb czy icehancer to jest z 70 na tej stronce. a nie 1 sztuka. Chodzilo mi o konkretnego moda, sprawdzonego etc bo sam juz kilka obleciałem i wiekszych efektow nie dawaly procz podbiccia mocno wymagan. Gratulacje za plusowanie bez powodu. Jak pytasz kogoś jaki kupićrower to odpowiedź firmy Wheeler/Geant cię satysfakcjonuje? EOT Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Tylko kup kartę NV, bo na AMD nie odpalisz wszystkich efektów, twórcy zapowiadają, że gra będzie nafaszerowana efektami PhysX.Na razie mam GTX460 1GB SOC i do wszystkiego mi wystarcza, może drugą z tej serii do SLI? Może... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts