xkazik 11 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 WItam, chce kupic owa karte dzwiekowa, sek w tym ze na plycie gl. PCI-E x1 mam zaslaniete przez karte graficzna, czyli mam rozumiec ze moge zapomniec o kupnie tej karty dzwiekowej? Cytuj Link to post Share on other sites
rap_r 650 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Zainteresuj się kartą: http://www.asus.com.au/Multimedia/Audio_Cards/Xonar_D2PM/#specifications Nie zagłębiałem się specjalnie w specyfikację, ale chyba jest podobna. Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 a masz jakieś wolne wejścia ??? jeśli nie to tak zawsze możesz przełożyć kartę graficzną do innego wejścia jeżeli takie posiadasz Cytuj Link to post Share on other sites
Ralphie 24 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 ja mam karte xi - fi titanium wepchniętą w slot X16 i chodzi nie widzę problemu... Cytuj Link to post Share on other sites
xkazik 11 Napisano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) nie wiem czy podobna, w kazdym razie ja chce na PCI-E, a ta ktora podales to jest na PCI Wlasnie tego chce sie dowiedziec, jesli wepne karte w PCI-E x16 to bedzie normalnie dzialac, czy tez bedzie problem Edytowane 24 Lutego 2012 przez xkazik Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jeśli chcesz łączyć cyfrowo z Logitechem to sobie podaruj , tym sposobom omijasz prawie cały potęciał układu muzycznego. D2 kupuje się tylko po co aby korzystać z sekcji analogowej. Cytuj Link to post Share on other sites
szemhazej 11 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Tak, możeś podpiąc w pci-e x16, będzie działac bez problemu... lub w inny wolny slot pci-e x4 x8 jeśli takowe posiadasz, nie mui być to konicznie pci-e x 1. Cytuj Link to post Share on other sites
xkazik 11 Napisano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Jeśli chcesz łączyć cyfrowo z Logitechem to sobie podaruj , tym sposobom omijasz prawie cały potęciał układu muzycznego. D2 kupuje się tylko po co aby korzystać z sekcji analogowej. nie zamierzam cyfrowo polaczac, naczytalem sie juz wystarczajaco ze lepiej zostac przy analogowym polaczeniu ;] Cytuj Link to post Share on other sites
ponton1967 0 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 u mnie chodzi podobna karta . Mam kartę Xonar HDAV1.3 Deluxe Cytuj Link to post Share on other sites
xkazik 11 Napisano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 to mam troche inne pytanie, czym rozni sie ta karta od xonar D2/PM, po za tym ze jedna jest na PCI, a druga na PCI-E ? sa jakies inne roznice? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts