Gość darkatraz Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Gadamy tutaj o drugim dziecku Wargamming by nie zasmiecac tematu o World of Tanks. %-) Dostal juz ktos maila z odpowiedzia w sprawie alphy?? ps. Jutro dopisze info o grze i dam pare screenow i filmikow bo zmeczony juz jestem. Edytowane 23 Lutego 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Szczerze to bardziej czekam na World of Planes http://www.youtube.com/watch?v=rBIOrXAd4qc Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Może być ciekawe bo ja mam naprawdę spore umiejętności pilotażu (setka wylatana w SimX) i do tego wszystkie części IL-2 Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 a miało nie być kokpitów, moim zdaniem zapowiada się ciekawa gra Cytuj Link to post Share on other sites
Modok 24 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Grał już ktoś w to? Bo nadal sobie nie wyobrażam opóźnienia w tej grze pomiędzy graczami. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Tylko jak WG zrobi matchmaking jak w WoT to będzie świetnie - dwupłatowce z jetami będą walczyć Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Wiadomo cos o alphie. Bo jakos sie ludzie zglaszaja i cicho jest. Nie ma co narazie opisywac tej gry bo prawie nic o niej nie wiadomo. Gameplayerow z gry nie ma, a po teasorze nic sie da opisac bo zawsze odbiega on znacznie od reczywistego projektu. Btw. Ten matchmaking to czasami potrafi zdenerwowac. Ostatnio Hetzerem gralem i dowalilo mnie do IX i X tiera, a oprocz mnie IV tiera to najnizszy byl VI. Cytuj Link to post Share on other sites
magutowski 37 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Odświerzę temat. Coś ostatnio mam szczęście do Beta testów, ponieważ dostałem klucz (właśnie sciągam) do World of Warplanes oraz Ghost Recon Online. Możecie, się w najbliższym czasie spodziewać gamepleyo-recenzji. Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez magutowski Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Chlopie ja mam dostep od samego poczatku. Powiem tak. Wersja 0.3.2 nie jest juz taka zla ale: *brak modyfikacji samolotow (odblokowuje sie ulepszenia tylko by zdobyc lepszy samolot) *sterowanie myszka+klawa czy gamepad to katorga. Joystick'a nie sprawdzalem bo nie posiadam. *dlugie czekanie na bitwe (ale to chyba norma w czesnej wersji closed beta ) Plusy: *fajne modele samolotow *im bardziej zniszczony tym trudniej sie steruje *efekty zniszczen *z odblokowaniem kazdego ulepszenia zostaja odjete, od wymaganych na kolejny samolot, pkt doswiadczenia o wartosc w exp danego modulu. O rzeczach takich jak malo samolotow to nie warto omawiac bo wiadomo, ze z kazda nowsza wersja bedzie ich coraz wiecej. To tyle od de mnie. Jakies uwagi Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Przede wszystkich trzeba zaznaczyć to iż jest to BARDZO wczesna wersja Beta i to na dodatek jeszcze zamknięta więc nie ma się co dziwić, że gra jest mocno niedopracowana. To samo było z WoT. Nie wszystko od razu staje się perełką Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Aa tam gadasz, WoT już wtedy był dobry Grałem jak z czołgów była tylko szwabia oraz związek radziecki. nie było X tierów ani artylerii 7-8 tieru. Dobre czasy Cytuj Link to post Share on other sites
magutowski 37 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Nie wie ktoś dlaczego MSI Afterburner nie nagrywa World of Warplanes??? Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Jak dla mnie to straszne badziewie zrobili za nasze pieniądze. Cytuj Link to post Share on other sites
magutowski 37 Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Tu macie mój lets play http://www.youtube.com/watch?v=i0zElpzfMHM&list=PL1kl_MEScUcehj49MxVzt9n71myUvoL0P&index=1&feature=plpp_video Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Cześć, ma ktoś do oddania/użyczenia w miarę rozwinięte konto w tej grze? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts