indor 0 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Szukam chętnych na szkolenia dofinansowane przez Europejski Fundusz Społeczny, sam chcę brać w kilku udział ale jak się na mój termin nie zbierze odpowiednia ilość ludzi to się ono nie odbędzie. Ja chce brać udział w szkoleniu z "PHPx" i "Photoshop: Obróbka zdjęć i publikacja w internecie". Są jeszcze inne szkolenia do wyboru takie jak RedHat, Flash, Linux/Unix, CISCO i dużo innych. Jak ktoś będzie zainteresowany to piszcie do mnie Prywatną Wiadomości to dam kontakt gdzie się zgłosić. Unia daje za darmo trzeba korzystać nie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Pasjonat 366 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Cześć Napisz w jakim mieście się takie coś odbywa, ponieważ nie wiem czy Ci zawracać głowę PW. Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 dokladnie, napisz miasto Cytuj Link to post Share on other sites
oolloo 7 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jest tam CISCO? Przygotujcie się na nudy. Sam uczęszczam na CISCO Networking Academy i zajęcia muszą być urozmaicane przez prowadzącego, bo byśmy się zanudzili. Cytuj Link to post Share on other sites
Killer1985 10 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Cześć Napisz w jakim mieście się takie coś odbywa, ponieważ nie wiem czy Ci zawracać głowę PW. Przyłączam się do prośby Cytuj Link to post Share on other sites
indor 0 Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Magda (bo tak się nazywa dziewczyna która rekrutuje na te szkolenia) mówi że miasto zależy od terminu i od tego które szkolenie. Ale niektóre szkolenia maja dofinansowany tez przez unie dojazd, właśnie PHPx na którego ja się zapisałem odbywa się w Poznaniu a ja mieszkam pod warszawa i nie płace za przejazd ani pobyt ... na PW mogę dać maila i/lub numer telefonu do pani Magdy to ona wam wszystko szczegółowo wyjaśni, wyśle maila z oferta jakie tam szkolenia są w danym momencie organizowane itd. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts