Skocz do zawartości

Sony Vaio 11,6" - pytanie

Recommended Posts

Witam.

Mam pytanie odnośnie tej aukcji:

http://allegro.pl/sony-vaio-11-6-e-450-4gb-500g-w7-etui-kurier-i2098025732.html

1. Czy warto za te pieniądze go brać, czy nie jest zawyżona cena?

2. Jak się sprawdza ten procek E-450 w stosunku do C-50, odczuję dużą różnicę?

3. Jak oceniacie tego laptopa, jego działanie itp.?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Ps. sprzdałem AAO 722 i szukałem czegoś podobnego ale szybszego i trafiłem na tą aukcje więc w odniesieniu do AAO 722 C-50 piszcie :)

Edytowane przez x123x123

E-450 jest okolo 20% szybsze od C-60 a co dopiero c-50. odczujesz roznice. dodatkowo zintegrowana karta graficzna jest szybssza w E-450.

Co do ceny - nie warto, placisz za to ze jest to sony. Lepiej sie rozejrzyj za asusem 1215b albo msi u270., Te same parametry a kilka stowek taniej

Edytowane przez orbik
  • Popieram 1

Czytałem testy tego U270 fakt jest tańszy o ok. 300zł jednak jest grubszy i jego wykonanie jest gorsze (bateria ponoć się rusza itp.) poza tym jakoś bliżej mi do tego Sony, fajnie wygląda. A Asusy to teraz z C-60 są z tego co widziałem :/

A odnośnie E-450 jeśli odczuje różnice to dobrze bo o to chodziło :)

Mógłby się ktoś wypowiedzieć kto ma taki sprzęt Sony, jak się sprawuje itp. bo recenzje są przychylne ale takie wrażenia na codzien też bym chciał poczytać :)

E-450 jest okolo 20% szybsze od C-60 a co dopiero c-50. odczujesz roznice. dodatkowo zintegrowana karta graficzna jest szybssza w E-450. Co do ceny - nie warto, placisz za to ze jest to sony. Lepiej sie rozejrzyj za asusem 1215b albo msi u270., Te same parametry a kilka stowek taniej

Ja się z tym zgodzę, ale jeśli masz czas poczekaj do kwietnia ma wyjść Asus 1225B - E450, 6320, 2x USB 3.0 i matryca 11,6", cena bliżej nieznana, ale mówią ze wyniesie ok. 1500zł.