slapping 0 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Siema mam pytanie pójdzie mi mw3 na takim sprzęcie? Wgrałbym jeszcze jakieś configi na fpsy intel core2 6420 2.13Ghz 2GB ramu gf 7600gs Za każda odpowiedz nagradzam + Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Może średnie +niska rozdzielczość 1 Link to post Share on other sites
andrewdajdo 178 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Może być słabo głównie przez kartę graficzną. Ale spróbuj odpalić. Dema COD MW3 chyba nie ma. Nie jest to gra bardzo wymagająca w porównaniu do BF3. Edytowane 7 Lutego 2012 przez andrewdajdo 1 Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Co wy gadacie? Ja w wypadku gdy nie jestem pewien, czy gra mi pójdzie np. ze względu na kartę patrzę na YT filmik z udziałem mojej karty. Patrząc na twoją wydaję mi się, że pójdzie. 1 Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pójdzie myślę, że na średnich. MW3 nie ma bardzo wygórowanych wymagań, bo jest cały czas na tym samym, starym silniku 1 Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 a tego gf masz 7600 512mb ? czy mocniejszą 1024mb 1 Link to post Share on other sites
kowalo17 5 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Spokojnie bedzie chodzić u mnie na starym 6600GT chodzi na minimalnych 2 Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 na średnich z wysoookimi może Ci pójdzie bo gra lata na karcie 256mb nie najlepszej więc wiesz 1 Link to post Share on other sites
torres0221 19 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Co wy gadacie? Ja w wypadku gdy nie jestem pewien, czy gra mi pójdzie np. ze względu na kartę patrzę na YT filmik z udziałem mojej karty. I co, jeśli zobaczysz że koleś gra np. w BF3 na karcie GeForce MX 440 to będziesz pewien, że ta gra pójdzie na tej karcie ? Masz pewność, że ludzie robiący tego typu filmy mają na pewno komputery z taką konfiguracją ? 1 Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Kolego miej trochę zaufania do innych... Po co miałbym pisać coś innego? żeby jakiś % posiadaczy kart kupił grę i się zdziwił? Również dobrze wszystkie powyższe odpowiedzi mogą być specjalnie źle napisane tak wiesz, dla zabawy Dlatego zastanów się czemu nie ufasz innym ps. tobie bym nie ufał Link to post Share on other sites
torres0221 19 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dlaczego nie ufam innym w internecie ? Bo nie raz zostałem oszukany. Jeśli myślisz, że wszyscy ludzie są mili dla siebie to się grubo mylisz. Co do tego, że byś mi nie ufał, to co ty możesz o mnie wiedzieć ? Wnioskujesz, że jestem jakimś kłamcą ze względu na moje posty? Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No pewnie że jesteś kłamcą ! gdybyś nie był myślałbyś że świat jest jak w kucykach piekny rushoffy i ogólnie the best że wszyscy są mili 1 Link to post Share on other sites
elkey 25 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Zgadzam się z Kubasetem w tej kwestii. Te filmiki są wystarczająco miarodajne. Oczywiście trzeba wziąć pod uwagę wiele rzeczy które wpływają na FPS. Jasne jest, że nigdy nie ma 100% pewności, że filmik jest autentyczny ale i tak jest to pewniejsze niż posty na forum (z całym szacunkiem dla wszystkich). Tam przynajmniej widzisz co kto ma na myśli pisząc "30fps", widzisz spadki, w jakim etapie odbywa się test i inne. Tutaj ci ktoś napisze "60fps stałych w BF3 na max detalach", a po dłuższej rozmowie okazuje się, że max detale to 1600x900 bez AA i mierzone w budynkach. Link to post Share on other sites
torres0221 19 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 To ja powiem tak. Sam oglądam takie filmy, ale również zawsze sprawdzam tematy na jakimś forum w tej kwestii. Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Koledzy miecie trochę zaufania. A ty kolego, za przeproszeniem możesz okazać się osobą która się w jakiś sposób buntuje bo została oszukana? W jaki sposób? Może było napisane że będzie 30 fpsów a było 29? To że tobie się trafiło nie znaczy że nam Wyluzuj kolego Link to post Share on other sites
torres0221 19 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) M.in kolo dał filmik na yt, który miał taki config jak ja i grał w pewną grę, na low. Ja wydałem specjalnie 70 zł na grę, która mi nie poszła ... Wiem, że nie wszyscy są oszustami, jednak pomyśl jeśli jeden gameplayowiec Cię oszuka, to czy będziesz miał 100% zaufanie do innych gameplayowców ? Edit: Ja tylko ostrzegam innych, by na wszelki wypadek jeszcze zrobili temat na forum taki jak ten. W końcu fora są od pomagania. Edytowane 7 Lutego 2012 przez torres0221 Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 To w takim razie nie oglądaj jednego filmiku tylko kilka Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Ja tam gdyby nie filmiki na youtube pewnie nigdy nie zagrał bym na swoim sprzęcie w tak świetną grę jaką jest Crysis. Niby mój komp(w sygnaturce) nie spełnia min. ale gdy zobaczyłem filmik z udziałem ati9550 to natchnęło by ściągnąć demko. Takowe chodzi co prawda na low w 840:480 ale da się grać i jutro pewnie przyjdzie do mnie wersja maximum edition. I mam tylko dylemat nad tym czy odpalić go na tym kompie czy może poczekać , nie robić sobie spojlerów i włączyć na tym co planuję kupić Edytowane 9 Lutego 2012 przez Rafcio1874 Link to post Share on other sites
Kingon 0 Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 <p>Witam mam pytanie czy mi pójdzie mw3?</p> <p> </p> <div>System operacyjny : windows 7 home premium</div> <div>Service Pack: 1</div> <div>Procesor : Intel® Core 2 Duo Cpu P8700</div> <div>Płyta Główna" nie znam </div> <div>Ilość ram:4 gb</div> <div>Karta graficzna:ATI Mobility Radeon HD 4650</div> <div>Moc i marka zasilacza: nie znam</div> <div>Rozdzielczość monitora:16 cali</div> <div>Proszę o szybką odpowiedź</div> <div>Pozdrawiam</div> <div>P:S. bf3 mi sie zacinał po 5 minutach gry cpu sięgało 100%</div> Link to post Share on other sites
Recommended Posts