PrzemasK 1 Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witam Czy moglibyście mi polecić jakąś dobrą i niedrogą antenę do amplitunera, ponieważ na chwilę obecną mam taką "prowizoryczną" (zwykły kawałek drutu i do tego końcówka, ale przy niektórych stacjach są szumy, które dodatkowo się wzmacniają w momencie gdy włączę komputer, a z racji, że amplituner stoi blisko komputera to powstają jakieś zakłócenia. Antena może być zewnętrzna Amplituner to Onkyo TX-DS575X Cytuj Link to post Share on other sites
marcin8 1 Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Czesc. Polecil bym budowe anteny samemu a konkretnie dipola polfalowego. Wpisz w google i napewno duzo o tym znajdziesz jak samemu stworzyc taka antenke. Jezeli jednak nie chce Ci sie bawic w majsterkowicza polecam allegro.pl/antena-radiowa-dipol-1-rz-b-polski-producent-i2063778032.html antene wystawiasz na zewnatrz bo w domu odbieranie sygnalu mija sie z celem. Mysle ze nawet jak sam zrobisz bedziesz zadowolony. Ja sam zrobilem i pojawily sie nowe stacje w stereo i rds jest. Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Właśnie tę z linku oglądałem i jeszcze taką http://allegro.pl/antena-radiowa-dipol-1-rz-pm-b-polski-producent-i2063777896.html. Sam raczej się w to bawił nie będę, bo się na tym nie znam, a cena polecanej przez Ciebie jest korzystna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts