gogoartur 72 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Mam pytanko, otóż mój kumpel chciałby zmienić chłodzenie cpu z boxowego na np. zalmana performę. Ma procesor E5300 i obudowe iboxa. Nie ma tego okienka wewnątrz obudowy, tego na chłodzenie cpu i teraz mam pytanie, czy mozna tam zamontować te chłodzenie?? Nie będzie z niczym kolidowało?? Cytuj Link to post Share on other sites
Kakuz 5 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 http://s3.ifotos.pl/img/040220120_rrwases.jpg tego nie ma na bocznej obudowie ?? Cytuj Link to post Share on other sites
gogoartur 72 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nie, nie oto mi chodzi, mi chodzi o backplate, chyba tak sie to nazywa, taki otwór w obudowie, tam, gdzie sie mobo montuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Vercruysse 148 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ja też nieposiadam a mam zamontowane chłodzenie z backplate. To że nie ma to w niczym nie przeszkadza,przecież są tam śrubki dystansowe. Cytuj Link to post Share on other sites
asdxxlx 38 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 To trzeba wymontować płytę główną aby przykręcić backplate. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Vercruysse 148 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Tak,jeśli obudowa nie posiada tego otworu to wtedy trzeba wymontować płytę aby założyć backplate. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts